Libnet.ro
UNICEF

01:05

Poluare in Bucuresti: CET Grozavesti, amendata de Garda de Mediu cu 100.000 de lei

Hotnews Hotnews,
 Poluare in Bucuresti: CET Grozavesti, amendata de Garda de Mediu cu 100.000 de lei

Garda de Mediu a amendat CET Grozavesti cu 100. 000 de lei pentru ca nu a anuntat ca foloseste pacura. Ministrul Mediului Costel Alexe spune, insa, ca CET nu a folosit pacura in exces,. continuă pe Hotnews

Gabriela Firea: Poluarea de luni din Capitala a fost cauzata de CET Grozavesti

CET Grozavesti a poluat masiv Capitala in noaptea de duminica spre luni, a declarat primarul Capitalei, Gabriela Firea, sambata, la Antena 3.

Scandalul poluarii: Primaria Capitalei, amendata de Garda de Mediu. Sanctiuni si la sectoare

Primaria Capitalei si primariile de sector din Bucuresti au fost amendate de inspectorii Garzii de Mediu cu 75. 000 de lei pentru ca nu au implementat corect masurile pe care si le-au asumat in Planul Integrat de Calitate a Aerului, a anuntat ministrul interimar al Mediului, Costel Alexe, citat de Mediafax.

CET Sud si CET Grozavesti, amendate cu 150.000 de lei de Garda de Mediu. Ce nereguli au scos la suprafata controalele facute dupa masiva poluare din Capitala

Comisarul general al Garzii Nationale de Mediu, Marioara Gatej, a anuntat ca CET Sud si CET Grozavesti au fost amendate cu 50. 000 de lei, respectiv 100. 000 de lei, in urma controalelor realizate dupa poluarea din Bucuresti de la inceputul lunii martie.

CET Grozavesti trasa la raspundere pentru poluare. A primit o amenda uriasa..

CET Grozavesti a fost amendata, luni, cu 100. 000 de lei pentru poluarea masiva din Capitala. Reamintim ca, in urma cu o saptamana, respectiv pe 2 martie, Bucurestiul a fost invaluit intr-un nor gros.

Garda de Mediu, amenda de 100.000 de lei catre CET Grozavesti: A folosit pacura!

Garda de Mediu a amendat CET Grozavesti cu 100. 000 de lei pentru ca nu a anuntat ca foloseste pacura. Ministrul Mediului Costel Alexe spune, insa, ca CET nu a folosit pacura in exces.

Primaria Capitalei si Guvernul se acuza reciproc pentru nivelul record de poluare din Bucuresti. Firea da vina pe CET Grozavesti, iar Alexe spune ca municipalitatea a omis mai multe masuri

Guvernul si Primaria Generala a Capitalei au intrat intr-un conflict deschis pe tema nivelului record de poluare inregistrat in Bucuresti. Gabriela Firea, pe de o parte, si ministrii in exercitiu Costel Alexe.

Elcen dezminte ca poluarea care a afectat Bucurestiul in weekendul trecut ar fi fost cauzata de CET Grozavesti

Elcen respinge in mod transparent si justificat orice afirmatii tendentioase care leaga nivelul de poluare excesiv inregistrat in Bucuresti in noaptea de duminica spre luni de activitatea companiei, si anunta ca pune la dispozitia opiniei publice toate detaliile necesare in vederea clarificarii oricaror aspecte referitoare la consumul de pacura in centralele proprii, informeaza Electrocentrale Bucuresti, intr-un comunicat transmis sambata Agerpres.

Firea: Ministrii Alexe si Popescu vor avea plangeri penale. Poluarea a venit de la CET Grozavesti, unde s-a ars pacura

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat duminica, la Antena 3, ca va face plangeri penale pe numele ministrului Mediului, Costel Alexe, si pe cel al ministrului Economiei, Virgil Popescu, in urma scandalului cu poluarea din Bucuresti, de saptamana trecuta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )