Libnet.ro
UNICEF

15:00

Un pompier in varsta de 46 de ani a murit la scurt timp dupa ce s-a infectat cu SARS-CoV-2

Antena3 Antena3,
Un pompier in varsta de 46 de ani a murit la scurt timp dupa ce s-a infectat cu SARS-CoV-2

Un pompier in varsta de 46 de ani, din judetul Valcea, a murit, luni seara. dupa ce s-a infectat cu SARS CoV-2. Gheorghe Romeo Banu era subofiter operativ principal din septembrie 2006 la Garda de Interventie Brezoi. La mijlocul lunii octombrie, Gheorghe a fost confirmat cu noul coronavirus. continuă pe Antena3

De ce nu pleaca Messi de la Barcelona, de fapt. Ce ar pati la scurt timp dupa parasirea echipei

FC Barcelona a fost invinsa sambata in El Clasico, scor 1-3, si cu largul concurs al arbitrului. Care a dictat un penalty usor acordat pentru Real Madrid, dupa ce le refuzase unul, mai clar, catalanilor. Dar cu adevarat ingrijorator pentru fanii Barcelonei este jocul prestat de Leo Messi. Starul argentinian a facut un nou meci .

Spargator prins de politisti la scurt timp dupa ce a golit un magazin de cartier din Deva

Un barbat a fost prins in flagrant de politisti la scurt timp dupa ce a dat o spargere la un magazin de cartier, din Deva.

Managerul Spitalului Victor Babes, avertisment ingrozitor pentru cetateni. Cate cazuri de COVID-19 vom avea pe zi in scurt timp

Pandemia de COVID-19 atinge cifre alarmante in toata lumea, inclusiv in Romania, in ultimele 24 de ore fiind raportate 4. 902 cazuri, dintre care, 804 doar in Bucuresti. in urma cu putin timp, cunoscutul medic, Emilian Imbri a transmis un avertisment cu privire la cresterea numarului de cazuri in viitorul foarte apropiat. Oprirea brusca a transmiterii .

Rusia a continuat sa dezvolte Noviciok mult timp dupa inchiderea oficiala a programului, ancheta internationala

Cercetatorii militari rusi au continuat sa lucreze la dezvoltarea agentului neurotoxic Noviciok mult timp dupa ce Moscova si-a distrus depozitele de arme chimice, a spus vineri o ancheta internationala, relateaza The Moscow Times, citand o ancheta de presa la care au contribuit mai multe publicatii internationale.

Coreea de Sud: 25 de persoane au murit la scurt timp de la administrarea vaccinului antigripal. Autoritatile spun ca nu exista nici o legatura intre cele doua evenimente

Situatie fara precedent in Coreea de Sud: 25 de persoane si-au pierdut viata ce au facut vaccinul antigripal. Cu toate acestea, guvernul a refuzat sa suspende campania de vaccinare a populatiei impotriva.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )