Libnet.ro
UNICEF

00:07

Pompierii sunt in cautarea unui barbat disparut in apele raului Ialomita

B1 B1,
Pompierii sunt in cautarea unui barbat disparut in apele raului Ialomita

Pompierii au reluat marti dimineata cautarile in cazul unui barbat care a cazut, luni dupa-amiaza, de pe un pod direct in apele raului Ialomita. Barbatul de 43 de ani a fost vazut cazand de pe un pod care. continuă pe B1

Copil disparut in localitatea Mirosi. Pompierii il cauta in apele raului Teleorman

Un baiat a disparut fara urma, iar reprezentantii de la Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta il cauta peste tot. Se banuieste ca baiatul ar fi cazut in apele raului Teleorman.

UPDATE Copilul disparut in localitatea Mirosi a fost gasit mort. S-a inecat in apele raului Teleorman

Un baiat de 13 ani, care a disparut aseara a fost gasit mort in apele raului Teleorman. in locul unde a fost gasit trupul copilului, apa atinde 3 metri adancime.

Tragedie in Arges. Un copil disparut este cautat in apele raului Teleorman

Un copil in varsta de 13 ani a disparut din localitatea argeseana Mirosi, echipele Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) efectuand cautari, luni, in apele raului Teleorman,conform AGERPRES. Cop.

Un copil disparut este cautat in apele raului Teleorman/ 14 localitati din Teleorman, sub avertizare de cod rosu

Un copil in varsta de 13 ani a disparut din localitatea argeseana Mirosi, iar echipele Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) fac cautari, luni, in apele raului Teleorman, transmite Agerpres.

UPDATE Un copil disparut este cautat in apele raului Teleorman/ 14 localitati din Teleorman, sub avertizare de cod rosu/ Gabriel Oprea: Doua dintre persoanele disparute trecand cursuri de apa au fost gasite decedate

Un copil in varsta de 13 ani a disparut din localitatea argeseana Mirosi, iar echipele Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) fac cautari, luni, in apele raului Teleorman, transmite Agerpres. UPDATE Doua dintre cele cinci persoane disparute ca urmare a traversarii unor cursuri de apa au fost gasite decedate, a anuntat vicepremierul Gabriel Oprea.

Arges: Un copil disparut este cautat in apele raului Teleorman

Un copil de 13 ani este cautat de autoritati in apele raului Teleorman. Baiatul a fost vazut ultima data duminica seara, fiind cautat de sateni in cursul noptii. Luni dimineata, parintii au sunat la.

UPDATE Copil disparut in apele raului Teleorman a fost gasit mort/ 14 localitati din Teleorman, sub avertizare de cod rosu/ Gabriel Oprea: Doua dintre persoanele disparute trecand cursuri de apa au fost gasite decedate

Copilul in varsta de 13 ani disparut din localitatea argeseana Mirosi a fost gasit mort, potrivit Realitatea TV. Vicepremierul Gabriel Oprea anuntase ca doua dintre cele cinci persoane disparute ca urmare a traversarii unor cursuri de apa au fost gasite decedate.

Barbat cautat in Prahova dupa ce a fost luat de ape: Acesta a alunecat in paraul Bucovel

Mai multe echipaje sunt in cautarea unui barbat in varsta de 40 de ani, duminica, dupa ce acesta a alunecat in paraul Bucovel si a fost luat de ape. Barbatul se plimba alaturi de fiul sau de cinci ani.

Vaslui: Cadavrul unui barbat, gasit de doi copii care se jucau intr-un rau

Doi copii care se aflau la joaca au descoperit cadavrul unui barbat intr-un rau, in apropiere de municipiul Vaslui, scrie Mediafax. Politia a initiat o ancheta pentru a aflat identitatea barbatului care are.

Vaslui: Cadavrul unui barbat, gasit de doi copii intr-un rau

Cadavrul unui barbat in varsta de aproximativ 40 de ani a fost gasit de doi copii, in timp ce se jucau intr-un rau dintr-o localitate din apropiere de municipiul Vaslui, relateaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )