Libnet.ro
UNICEF

19:16

Un Pont pe Zi: Ce sa pariem la meciurile din Europa League (VIDEO)

B1 B1,
Un Pont pe Zi: Ce sa pariem la meciurile din Europa League (VIDEO)

Dan Bara a prezentat in editia de miercuri noapte cotele pentru meciurile din Europa League de joi seara. Acesta a oferit mai multe ponturi pariorilor. Pontul oferit de Dan Bara pentru meciul. continuă pe B1

ANDERLECHT - MANCHESTER LIVE. ONLINE STREAM DOLCE. CHIPCIU si STANCIU, in Europa League - VIDEO

ONLINE STREAM Europa League - VIDEO. Cele mai bune 8 echipe din UEFA Europa League isi continua in aceasta seara drumul catre trofeul din a doua competitie intercluburi de.

LIVE Anderlecht - Manchester United 0-1. Probleme de securitate intr-un alt meci din Europa League

De la 22:05 transmitem live text meciul dintre Anderlecht Bruxelles si Manchester United din prima mansa a sferturilor de finala ale Europa League. La gazde evolueaza internationalii Nicolae Stanciu si Alexandru Chipciu.

Europa League: Anderlecht vs Manchester United, capul de afis din sferturile de finala

Joi se vor disputa partidele din mansa tur a sferturilor de finala din Europa League. Anderlecht, formatie la care evolueaza romanii Nicolae Stanciu si Alexandru Chipciu, o va infrunta pe Manchester United, cel mai dificil adversar pe care belgienii il puteau intalni in aceasta faza a competitiei. Intalnirea dintre cele doua echipe va avea loc pe stadionul Constant Vanden Stock din Bruxelles, de la ora 22:05.

Un Pont pe Zi: Recomandari pentru pariori privind meciurile de miercuri din Liga Campionilor (VIDEO)

Dan Bara si Sabin Pirvan au vorbit in editia de marti noapte a emisiunii Un Pont pe Zi despre meciurile de miercuri din Liga Campionilor. Cei doi au comentat cotele oferite de agentii s.

Un Pont pe ZI: Ce merita pariat pe meciurile din marti din Liga Campionilor (VIDEO)

Dan Bara a prezentat in editia de luni seara a emisiunii Un Pont pe Zi cotele si ponturile pentru meciurile din aceasta saptamana din Liga Campionilor. Alaturi de acesta a fost prin.

Stanciu si Chipciu se iau la tranta cu Mourinho in Europa League

Derby-ul serii de Europa League se disputa la Bruxelles intre formatia locala Anderlecht si Manchester United, titrata formatie engleza aflata in cautarea gloriei europene din era Sir Alex Ferguson.

Juventus - Barcelona LIVE. ONLINE STREAM Champions League - VIDEO

Juventus - Barcelona LIVE. ONLINE STREAM PROTV si DOLCE Champions League - VIDEO. Juventus Torino si FC Barcelona se intalnesc in sferturile de finala ale Ligii Campionilor. Italienii vor.

VIDEO Arsenal, infrangere cu Crystal Palace, locul 16 din Premier League (3-0)

Arsenal Londra a pierdut, scor 3-0, meciul disputat cu ocupanta locului 16 din Premier League, Crystal Palace etapa XXXII). In urma acestui rezultat, tunarii se afla pe locul sase in ierarhie, cu 54 de puncte cu trei mai putin decat Manchester United, ocupanta locului cinci).

Cupa Romaniei: S-au stabilit meciurile din semifinale

S-au stabilit meciurile din semifinalele Cupei Romaniei. CS Universitatea Craiova o va intalni pe FC Voluntari, iar Astra Giurgiu pe ACS Poli Timisoara, potrivit tragerii la sorti efectuate luni.

Seful BP, cel mai bine platit CEO din Europa, chiar daca salariul i-a scazut aproape la jumatate in 2016

Directorul general al grupului britanic de petrol si gaze BP, Bob Dudley, este cel mai bine platit sef de companie din Europa, in ciuda faptului ca remuneratia sa a fost redusa cu 40% in 2016, relateaza Bloomberg.

ştiri de la B1

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )