Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ponta anunta ca pregateste un transfer surpriza in echipa guvernamentala.

România Liberă România Liberă,
Ponta anunta ca pregateste un transfer surpriza in echipa guvernamentala.

Premierul Victor Ponta anunta duminica, intr-o campanie de teasing pe blogul personal, ca pregateste un transfer surpriza in echipa guvernamentala, fiind vorba despre o persoana care va atrage atentia multora si se va alatura luni Cabinetului, potrivit Mediafax. Romanii trebuie sa afle direct de la mine despre cine este vorba. Tocmai de aceea, am decis sa va spun inca de astazi ca saptamana viitoare pregatim un transfer surpriza. De maine ni se va alatura, la nivelul . continuă pe România Liberă

Premierul Victor Ponta va anunta luni un transfer surpriza in echipa Guvernului

Premierul Victor Ponta a anuntat duminica, pe blogul personal, ca se pregateste un transfer surpriza in Guvern, precizand ca va dezvalui cine este persoana care se va alatura echipei guvernamentale luni, tot pe blog. De maine ni se va alatura, la nivelul echipei din Guvern, o persoana care, sunt convins, va atrage atentia multora dintre voi, a scris Ponta.

Ponta pregateste un transfer surpriza in echipa guvernamentala

Premierul Victor Ponta anunta duminica, intr-o campanie de teasing pe blogul personal, ca pregateste un transfer surpriza in echipa guvernamentala, fiind vorba despre o persoana care va atrage atentia multora si se va alatura luni.

Ponta pregateste un transfer surpriza in echipa Guvernului

Premierul Victor Ponta a scris astazi, pe blogul sau, ca pregateste un transfer surpriza in echipa Guvernului si ca maine va face anuntul tot pe pagina sa online.

Victor Ponta: Saptamana viitoare pregatim un transfer surpriza in echipa de Guvern

Premierul Victor Ponta scrie duminica, pe blogul sau, ca pregateste un transfer surpriza in echipa Guvernului si ca va face anuntul luni tot pe pagina sa online. Romanii trebuie sa afle.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )