Libnet.ro
UNICEF

18:46

Victor Ponta: Saptamana viitoare pregatim un transfer surpriza in echipa de Guvern

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Saptamana viitoare pregatim un transfer surpriza in echipa de Guvern

Premierul Victor Ponta scrie duminica, pe blogul sau, ca pregateste un transfer surpriza in echipa Guvernului si ca va face anuntul luni tot pe pagina sa online. Romanii trebuie sa afle. continuă pe Antena3

Premierul Victor Ponta va anunta luni un transfer surpriza in echipa Guvernului

Premierul Victor Ponta a anuntat duminica, pe blogul personal, ca se pregateste un transfer surpriza in Guvern, precizand ca va dezvalui cine este persoana care se va alatura echipei guvernamentale luni, tot pe blog. De maine ni se va alatura, la nivelul echipei din Guvern, o persoana care, sunt convins, va atrage atentia multora dintre voi, a scris Ponta.

Ponta anunta ca pregateste un transfer surpriza in echipa guvernamentala.

Premierul Victor Ponta anunta duminica, intr-o campanie de teasing pe blogul personal, ca pregateste un transfer surpriza in echipa guvernamentala, fiind vorba despre o persoana care va atrage atentia multora si se va alatura luni Cabinetului, potrivit Mediafax. Romanii trebuie sa afle direct de la mine despre cine este vorba. Tocmai de aceea, am decis sa va spun inca de astazi ca saptamana viitoare pregatim un transfer surpriza. De maine ni se va alatura, la nivelul .

Ponta pregateste un transfer surpriza in echipa Guvernului

Premierul Victor Ponta a scris astazi, pe blogul sau, ca pregateste un transfer surpriza in echipa Guvernului si ca maine va face anuntul tot pe pagina sa online.

Ponta pregateste un transfer surpriza in echipa guvernamentala

Premierul Victor Ponta anunta duminica, intr-o campanie de teasing pe blogul personal, ca pregateste un transfer surpriza in echipa guvernamentala, fiind vorba despre o persoana care va atrage atentia multora si se va alatura luni.

Victor Ponta: L-as fi vrut pe Ilie Sarbu in Guvern, dar n-o sa-l am pentru ca nu vrea

Desi a anuntat recent ca s-a gandit deja la o structura pentru noul guvern, pe care nu o va anunta decat dupa alegeri, premierul Victor Ponta a anuntat un prim nume pe care l-ar fi vrut in echipa sa. Din.

Rasvan Popescu, presedintele CNA: Cazul RCSRDS vs. Discovery va fi discutat cu siguranta saptamana viitoare

Masura luata de catre RCSRDS care ar fi scos joi seara toate canalele operate de compania Discovery Networks de pe retelele sale de cablu, analogic si digital fara a avea aprobarea Consiliului National al Audiovizualului CNA) pentru modificarea grilei de programe, asa cum impune Legea audiovizualului, va fi discutata cu siguranta saptamana viitoare, a precizat pentru HotNews. ro Rasvan Popescu, presedintele CNA. Popescu a mai spus ca amenzile care pot fi aplicate conform legii in situatia modificarii de grila fara aprobarea CNA pot fi cuprinse intre 10. 000 lei si 200. 000 lei.

Coreea de Nord ar putea efectua un TEST cu racheta chiar saptamana viitoare.

Noi analize ale imaginilor prin satelit arata ca pregatirile sunt in curs in Coreea de Nord pentru un test de racheta cu raza lunga de actiune, care ar putea avea loc incepand de saptamana viitoare, a anuntat vineri un grup de studii american, potrivit Mediafax. Daca Phenianul nu si-a schimbat practicile in privinta pregatirii unei lansari, ar trebui sa fie pregatit sa lanseze o racheta inca de la sfarsitul primei saptamani din decembrie, scrie Nick Hansen, expert in analiza imaginilor prin .

Victor Ponta: il invit pe buldogul Blaga sa lupte cu pisicul Ponta

Premierul Victor Ponta, presedintele PSD, prezent vineri la Timisoara, a declarat ca s-ar fi bucurat daca buldogul Vasile Blaga ar fi candidat pe colegiul din Targu Jiu, ca sa lupte cu pisicul Victor Ponta. La.

Victor Ponta: Il invit pe buldogul Blaga sa lupte cu pisicul Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat vineri ca s-ar fi bucurat daca buldogul Vasile Blaga ar fi candidat pe colegiul din Targu Jiu ca sa lupte cu pisicul Ponta, transmite Agerpres.

Videanu: Victor Ponta si USL distrug pas cu pas economia romaneasca

Adriean Videanu, coordonatorul de campanie al ARD, a declarat, astazi, ca evolutia macroeconomica dupa sapte luni de guvernare Ponta este absolut dezastruoasa, Victor Ponta si USL distrugand pas cu pas economia nationala.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )