Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ponta pregateste un transfer surpriza in echipa guvernamentala

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ponta pregateste un transfer surpriza in echipa guvernamentala

Premierul Victor Ponta anunta duminica, intr-o campanie de teasing pe blogul personal, ca pregateste un transfer surpriza in echipa guvernamentala, fiind vorba despre o persoana care va atrage atentia multora si se va alatura luni. continuă pe Wall-Street Ro

Ponta anunta ca pregateste un transfer surpriza in echipa guvernamentala.

Premierul Victor Ponta anunta duminica, intr-o campanie de teasing pe blogul personal, ca pregateste un transfer surpriza in echipa guvernamentala, fiind vorba despre o persoana care va atrage atentia multora si se va alatura luni Cabinetului, potrivit Mediafax. Romanii trebuie sa afle direct de la mine despre cine este vorba. Tocmai de aceea, am decis sa va spun inca de astazi ca saptamana viitoare pregatim un transfer surpriza. De maine ni se va alatura, la nivelul .

Ponta pregateste un transfer surpriza in echipa Guvernului

Premierul Victor Ponta a scris astazi, pe blogul sau, ca pregateste un transfer surpriza in echipa Guvernului si ca maine va face anuntul tot pe pagina sa online.

Premierul Victor Ponta va anunta luni un transfer surpriza in echipa Guvernului

Premierul Victor Ponta a anuntat duminica, pe blogul personal, ca se pregateste un transfer surpriza in Guvern, precizand ca va dezvalui cine este persoana care se va alatura echipei guvernamentale luni, tot pe blog. De maine ni se va alatura, la nivelul echipei din Guvern, o persoana care, sunt convins, va atrage atentia multora dintre voi, a scris Ponta.

Victor Ponta: Saptamana viitoare pregatim un transfer surpriza in echipa de Guvern

Premierul Victor Ponta scrie duminica, pe blogul sau, ca pregateste un transfer surpriza in echipa Guvernului si ca va face anuntul luni tot pe pagina sa online. Romanii trebuie sa afle.

Premierul Victor Ponta a sosit la Palatul Victoria pentru a primi cetatenii cu ocazia Zilei Portilor Deschise

Premierul Victor Ponta impreuna cu sotia sa, Daciana Sarbu, si cu cei doi copii, Irina si Andrei, a sosit sambata dimineata la Palatul Victoria unde va fi gazda pentru cetatenii care vin sa viziteze sediul Guvernului cu ocazia Zilei Portilor Deschise. Ma duc sa primesc oamenii, a declarat primul ministru la sosire, potrivit Agerpres.

Premierul Victor Ponta l-a provocat pe Vasile Blaga la sumo

Victor Ponta, Crin Antonescu si Daniel Constantin au venit la Timisoara, pentru un miting de sustinere a candidatilor la alegerilor parlamentare .

UPDATE Cateva mii de persoane au vizitat de Guvernul cu ocazia Zilei Portilor Deschise. Ponta vizitatorilor: Puteti sta pe scaunele ministrilor, dar nu sunt confortabile

Cateva mii de persoane au vizitat sambata, cu prilejul Zilei Portilor Deschise, sediul Guvernului, decorat cu un tricolor tesut la Targu Jiu, iar premierul Victor Ponta, alaturi de sotie si copii, le-a prezentat vizitatorilor sala de sedintea Cabinetului si a semnat pe steaguri tricolore, relateaza Mediafax.

UPDATE Cateva mii de persoane au vizitat Guvernul cu ocazia Zilei Portilor Deschise. Ponta vizitatorilor: Puteti sta pe scaunele ministrilor, dar nu sunt confortabile

Cateva mii de persoane au vizitat sambata, cu prilejul Zilei Portilor Deschise, sediul Guvernului, decorat cu un tricolor tesut la Targu Jiu, iar premierul Victor Ponta, alaturi de sotie si copii, le-a prezentat vizitatorilor sala de sedintea Cabinetului si a semnat pe steaguri tricolore, relateaza Mediafax. UPDATE: Programul de vizitare a Palatului Victoria, prelungit sambata pana la ora 15.

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )