Libnet.ro
UNICEF

22:31

Ponta a aprins luminile de sarbatori din Targu Jiu, iar Diaconescu a organizat focuri de artificii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ponta a aprins luminile de sarbatori din Targu Jiu, iar Diaconescu a organizat focuri de artificii

Premierul Victor Ponta a aprins, sambata seara, luminile de sarbatori din municipiul Targu Jiu, evenimentul fiind decalat cu aproximativ un sfert de ora intrucat, la cateva sute de metri distanta, liderul PPDD, Dan Diaconescu, organiza un spectacol. continuă pe Wall-Street Ro

Victor Ponta a aprins iluminatul public de sarbatori in Targu-Jiu

Premierul Victor Ponta, presedintele PSD, a aprins, sambata seara, la Targu-Jiu, iluminatul public de sarbatori, urandu-le targujienilor La multi ani si o viata mai buna. Vreau doar.

Edilii sectoarelor 3 si 4 din Capitala au aprins luminile festive pentru sarbatorile de iarna

De Ziua Nationala a Romaniei, edilii sectoarelor 3 si 4, Robert Negoita si Cristian Popescu Piedone, au aprins luminile festive pentru sarbatorile de iarna. in sectorul 3, primarul Robert.

Ponta: L-as pofti pe Vasile Blaga sa candideze la Targu Jiu contra pisicului, sa vedem cine ...

Liderul PSD Victor Ponta a spus, vineri, la mitingul electoral de la Timisoara, ca l-ar invita pe presedintele PDL, Vasile Blaga, sa candideze impotriva sa, a pisicului, la Targu Jiu, sa vada cine ar castiga, intreband daca judetul Timis, unde candideaza Blaga, e locul de iertare a pacatelor, scrie Mediafax. Victor Ponta a declarat, la mitingul electoral al USL de la Timisoara, referitor la alegerile locale, ca in multe judete candidatii de atunci s-au plans ca nu au bani si nu pot castiga .

Liga I: Universitatea Cluj - Pandurii Targu Jiu, scor 1-1

Echipa de fotbal Pnadurii Targu Jiu a incheiat la egalitate, scor 1-1, meciul sustinut, vineri, impotriva formatiei Universitatea Cluj. Pentru clujeni a marcat Viorel Dinu minutul 38), iar pentru echipa din.

Poarta Sarutului va fi restaurata! Ministerul Culturii a alocat fondurile necesare

Ministerul Culturii a alocat suma de 380. 000 de lei pentru restaurarea Portii Sarutului, renumita opera de arta realizata de Constantin Brancusi care se afla la intrare in Parcul Central din Targu Jiu.

Presedintele Consiliului de Administratie al Aeroportului Transilvania din Targu Mures a ...

Presedintele Consiliului de Administratie al Aeroportului Transilvania din Targu Mures, Mihail Porutiu, a demisionat din functie, joi, la sase luni de la numirea pe post, informeaza Mediafax. El sustine ca activitatea sa a fost blocata de seful Consiliului Judetean, Ciprian Dobre. Demisia presedintelui Consiliului de Administratie al Aeroportului Transilvania din Targu Mures, Mihail Porutiu PDL), a fost anuntata in sedinta Consiliului Judetean Mures, consilierii judeteni luand act de .

Victor Ponta: il invit pe buldogul Blaga sa lupte cu pisicul Ponta

Premierul Victor Ponta, presedintele PSD, prezent vineri la Timisoara, a declarat ca s-ar fi bucurat daca buldogul Vasile Blaga ar fi candidat pe colegiul din Targu Jiu, ca sa lupte cu pisicul Victor Ponta. La.

Victor Ponta: Il invit pe buldogul Blaga sa lupte cu pisicul Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat vineri ca s-ar fi bucurat daca buldogul Vasile Blaga ar fi candidat pe colegiul din Targu Jiu ca sa lupte cu pisicul Ponta, transmite Agerpres.

Proprietarul garsonierei din Bumbesti Jiu afectata de o explozie a decedat

Barbatul, in varsta de 43 de ani, a decedat pe patul Spitalului de Arsi din Bucuresti. Acesta a suferit arsuri pe mai bine de 50 la suta din suprafata corpului.

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )