Libnet.ro
UNICEF

23:45

Victor Ponta a aprins iluminatul public de sarbatori in Targu-Jiu

Antena3 Antena3,
Victor Ponta a aprins iluminatul public de sarbatori in Targu-Jiu

Premierul Victor Ponta, presedintele PSD, a aprins, sambata seara, la Targu-Jiu, iluminatul public de sarbatori, urandu-le targujienilor La multi ani si o viata mai buna. Vreau doar. continuă pe Antena3

Ponta: L-as pofti pe Vasile Blaga sa candideze la Targu Jiu contra pisicului, sa vedem cine ...

Liderul PSD Victor Ponta a spus, vineri, la mitingul electoral de la Timisoara, ca l-ar invita pe presedintele PDL, Vasile Blaga, sa candideze impotriva sa, a pisicului, la Targu Jiu, sa vada cine ar castiga, intreband daca judetul Timis, unde candideaza Blaga, e locul de iertare a pacatelor, scrie Mediafax. Victor Ponta a declarat, la mitingul electoral al USL de la Timisoara, referitor la alegerile locale, ca in multe judete candidatii de atunci s-au plans ca nu au bani si nu pot castiga .

Victor Ponta: il invit pe buldogul Blaga sa lupte cu pisicul Ponta

Premierul Victor Ponta, presedintele PSD, prezent vineri la Timisoara, a declarat ca s-ar fi bucurat daca buldogul Vasile Blaga ar fi candidat pe colegiul din Targu Jiu, ca sa lupte cu pisicul Victor Ponta. La.

Victor Ponta: Il invit pe buldogul Blaga sa lupte cu pisicul Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat vineri ca s-ar fi bucurat daca buldogul Vasile Blaga ar fi candidat pe colegiul din Targu Jiu ca sa lupte cu pisicul Ponta, transmite Agerpres.

Liga I: Universitatea Cluj - Pandurii Targu Jiu, scor 1-1

Echipa de fotbal Pnadurii Targu Jiu a incheiat la egalitate, scor 1-1, meciul sustinut, vineri, impotriva formatiei Universitatea Cluj. Pentru clujeni a marcat Viorel Dinu minutul 38), iar pentru echipa din.

Victor Ponta: Nu a trimis USL niciun om sa il huiduie pe Traian Basescu/ Daca asteptarile de la USL nu sunt satisfacute dupa alegeri, sprijinul se poate transforma in ura

Premierul Victor Ponta a declarat sambata seara, la Romania TV, ca USL nu a adus niciun om sa il huiduie pe presedintele Traian Basescu la parada militara de 1 Decembrie, precizand si ca, daca seful statului ar fi considerat, ar fi venit sa dea mana cu el si cu Crin Antonescu. Ponta a afirmat ca nu vede o falie in societate, insa exista riscul ca sprijinul pentru USL sa se transforme in ura daca asteptarile oamenilor, care vor schimbare dupa regimul Basescu, nu sunt satisfacute. Intra in articol pentru principalele declaratii facute in timpul emisiunii.

Victor Ponta da VINA pe Traian Basescu: Nu a considerat NECESAR sa ne salute.

Premierul Victor Ponta a explicat, sambata seara, de ce nu a schimbat nicio vorba cu presedintele Traian Basescu in timpul manifestatiilor de 1 decembrie din Capitala. Potrivit lui Ponta, seful statului nu a considerat necesar sa-l salute. Eu eram si cu cei doi copii ai mei. Fetita mea a vrut s-o vada pe fetita care a defilat alaturi de jandarmi, la parada. Domnul presedinte, care a ajuns ultimul la parada, asa cum face orice sef de stat din fiecare tara, nu a considerat necesar sa ne .

Dialog intre o sustinatoare USL si Victor Ponta: Sa-l scoateti pe domnul Nastase de acolo / il scoatem

Fostul premier Adrian Nastase ar putea iesi din inchisoare mai repede decat se asteapta. Cel putin asta a lasat sa se inteleaga, joi, actualul premier, Victor Ponta. Liderul PSD s-a aflat joi intr-o vizita.

Mandria de a fi Victor Ponta

Ca si cum tinea sa certifice ca, intr-adevar, e mare amator de gogonele, premierul Victor Ponta a mintit chiar a doua zi dupa ce presedintele Traian Basescu l-a facut mitoman. Cronica ultimelor baliverne o gasiti sintetizata in articolul Ministerul Justitiei il contrazice pe premierul Victor Ponta. Care e povestea reala a proiectului de lege care putea limita lupta anticoruptie. Nu e nici o placere sa constati ca premierul tarii tale scoate panglici pe gura pe teme gravissime. Dimpotriva, te incearca un sentiment de jena profunda cand te nimeresti, la o receptie oficiala, in aceeasi incapere cu panglicarul.

Victor Ponta nu va merge la receptia oferita de presedintele Basescu de Ziua Nationala: Nu stiam in ce calitate sa merg la Cotroceni - in calitate de maimutica, de porc, de pisicuta

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri seara, ca nu va participa la receptia pe care presedintele Traian Basescu o va oferi, la Palatul Cotroceni, de Ziua Nationala a Romaniei. Intrebat daca a primit invitatie de la Cotroceni la receptia de 1 Decembrie, premierul a spus: Sincer nu stiu, probabil, habar nu am, dar nu stiam in ce calitate sa merg la Cotroceni - in calitate de maimutica, de porc, de pisicuta, sa latru sau. nu mi-a scris pe invitatie dl Basescu exact in care din nenumaratele mele intruchipari animale sa ma prezint acolo. Si, pana nu ma lamureste, lasa-l sa stea el cu menajeria lui, a afirmat Ponta.

Adriean Videanu: Premierul Victor Ponta a bagat Romania in stop cardiac

Liderul de campanie a Aliantei Romania Dreapta, Adriean Videanu, a afirmat, miercuri, ca premierul Victor Ponta a adus Romania intr-o stare critica in ultimele 6 luni de cand se afla la guvernare. Victor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2603 seconds )