Libnet.ro
UNICEF

13:45

Victor Ponta: Il invit pe buldogul Blaga sa lupte cu pisicul Ponta

Hotnews Hotnews,
Victor Ponta: Il invit pe buldogul Blaga sa lupte cu pisicul Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat vineri ca s-ar fi bucurat daca buldogul Vasile Blaga ar fi candidat pe colegiul din Targu Jiu ca sa lupte cu pisicul Ponta, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: il invit pe buldogul Blaga sa lupte cu pisicul Ponta

Premierul Victor Ponta, presedintele PSD, prezent vineri la Timisoara, a declarat ca s-ar fi bucurat daca buldogul Vasile Blaga ar fi candidat pe colegiul din Targu Jiu, ca sa lupte cu pisicul Victor Ponta. La.

Victor Ponta: Romania e o tara libera, ma rog, aproximativ libera

Premierul Victor Ponta considera ca iesirile dese si atacurile la putere din ultima vreme ale presedintelui Traian Basescu anticipeaza finalul epocii sale. Domnul presedinte stie ca mai sunt zece zile.

Premierul Victor Ponta l-a provocat pe Vasile Blaga la sumo

Victor Ponta, Crin Antonescu si Daniel Constantin au venit la Timisoara, pentru un miting de sustinere a candidatilor la alegerilor parlamentare .

Vasile Blaga il invita pe Victor Ponta la o dezbatere fata in fata pe probleme economice si sociale

Presedintele PDL, Vasile Blaga, ii adreseaza premierului Victor Ponta invitatia de a participa la o dezbatere directa pe probleme de actualitate privind situatia economica si sociala a Romaniei.

Adriean Videanu: Premierul Victor Ponta a bagat Romania in stop cardiac

Liderul de campanie a Aliantei Romania Dreapta, Adriean Videanu, a afirmat, miercuri, ca premierul Victor Ponta a adus Romania intr-o stare critica in ultimele 6 luni de cand se afla la guvernare. Victor.

Mandria de a fi Victor Ponta

Ca si cum tinea sa certifice ca, intr-adevar, e mare amator de gogonele, premierul Victor Ponta a mintit chiar a doua zi dupa ce presedintele Traian Basescu l-a facut mitoman. Cronica ultimelor baliverne o gasiti sintetizata in articolul Ministerul Justitiei il contrazice pe premierul Victor Ponta. Care e povestea reala a proiectului de lege care putea limita lupta anticoruptie. Nu e nici o placere sa constati ca premierul tarii tale scoate panglici pe gura pe teme gravissime. Dimpotriva, te incearca un sentiment de jena profunda cand te nimeresti, la o receptie oficiala, in aceeasi incapere cu panglicarul.

Victor Ponta nu va merge la receptia oferita de presedintele Basescu de Ziua Nationala: Nu stiam in ce calitate sa merg la Cotroceni - in calitate de maimutica, de porc, de pisicuta

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri seara, ca nu va participa la receptia pe care presedintele Traian Basescu o va oferi, la Palatul Cotroceni, de Ziua Nationala a Romaniei. Intrebat daca a primit invitatie de la Cotroceni la receptia de 1 Decembrie, premierul a spus: Sincer nu stiu, probabil, habar nu am, dar nu stiam in ce calitate sa merg la Cotroceni - in calitate de maimutica, de porc, de pisicuta, sa latru sau. nu mi-a scris pe invitatie dl Basescu exact in care din nenumaratele mele intruchipari animale sa ma prezint acolo. Si, pana nu ma lamureste, lasa-l sa stea el cu menajeria lui, a afirmat Ponta.

Victor Ponta: Ma deranjeaza minciunile ca nu vreau sa maresc bugetul Armatei/ Ar fi o idee foarte buna sa desecretizam stenogramele cu rapirea din Irak

Premierul Victor Ponta s-a declarat deranjat, miercuri, de afirmatiile potrivit carora nu ar vrea sa mareasca bugetul Armatei, calificandu-le drept minciuni. De asemenea, comentand o declaratie a presedintelui Traian Basescu referitoare la desecretizarea unor stenograme CSAT, premierul a sustinut ca o idee foarte buna ar fi si desecretizarea discutiilor din CSAT despre rapirea a trei jurnalisti in Irak, relateaza Agerpres.

Victor Ponta, interviu in Financial Times: Lupta cu Basescu este un capitol incheiat

Cred ca lupta cu Basescu este un capitol incheiat, afirma premierul Victor Ponta intr-un interviu pentru Financial Times. Cred ca fiecare dintre noi va face totul pentru a evita orice conflict, mai spune premierul, adaugand ca acela dintre noi care ar strica pacea ar fi facut responsabil pentru asta. In plus, Victor Ponta a declarat ca exclude o noua incercare de suspendare a sefului statului dupa alegerile legislative din decembrie, in cazul in care coalitia de centru-stanga pe care o conduce va castiga scrutinul.

Victor Ponta, pentru Financial Times: Lupta cu Basescu este un capitol incheiat.

Cred ca lupta cu Basescu este un capitol incheiat, afirma premierul Victor Ponta intr-un interviu pentru Financial Times, potrivit HotNews. ro. Cred ca fiecare dintre noi va face totul pentru a evita orice conflict, mai spune premierul, adaugand ca acela dintre noi care ar strica pacea ar fi facut responsabil pentru asta. In plus, Victor Ponta a declarat ca exclude o noua incercare de suspendare a sefului statului dupa alegerile legislative din decembrie, in cazul in care coalitia de .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2787 seconds )