Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ponta: Am avut intalnirea saptamanala cu presedintele Iohannis

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta: Am avut intalnirea saptamanala cu presedintele Iohannis

Premierul Victor Ponta a confirmat luni, pe contul sau de Twitter, intalnirea de la Palatul Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis, afirmand ca au discutat ''subiecte obisnuite de colaborare institutionala ''. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE. Ponta: Am avut intalnirea saptamanala cu presedintele Iohannis

Premierul Victor Ponta participa, la Palatul Cotroceni, la o discutie cu presedintele Klaus Iohannis, afirma surse oficiale, citate de Mediafax.

Victor Ponta a avut o discutie cu Klaus Iohannis: Am avut intalnirea saptamanala cu presedintele - subiectele obisnuite de colaborare institutionala (FOTO)

Premierul Victor Ponta a avut luni o intrevedere cu presedintele Klaus Iohannis, discutie dupa care prim-ministrul a afirmat ca a fost intalnirea sa saptamanala cu seful statului, pe subiecte obisnuite de.

Ponta, mesaj pe Twitter dupa discutia cu Iohannis: Am avut intalnirea saptamanala

Victor Ponta a precizat luni, in urma discutiei de la Palatul Cotroceni, cu presedintele Klaus Iohannis, ca a fost intalnirea sa saptamanala cu seful statului, pe subiecte obisnuite de colaborare institutionala si urari de La multi.

UPDATE Victor Ponta s-a intalnit iar la Cotroceni cu Klaus Iohannis, fara ca vizita sa fie anuntata public: Am avut intalnirea saptamanala

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste la Palatul Cotroceni cu trei ministri, a anuntat purtatorul de cuvant al acestuia, Tatiana Niculescu Bran, pe Facebook. Se discuta domeniile de care Presedintele este direct responsabil: securitatea nationala, apararea si politica externa in cadrul unei prime luari de contact cu activitatea ministrilor Gabriel Oprea, Mircea Dusa si Bogdan Aurescu si a celor trei ministere pe care acestia le conduc, se arata in mesajul purtatorului de cuvant. 55: Victor Ponta, pe Twitter: Am avut intalnirea saptamanala cu presedintele Iohannis - subiectele obisnuite de colaborare institutionala! Si urari de La multi aniUPDATE 13. 05: Potrivit B1 TV, Victor Ponta se afla la Palatul Cotroceni. Intalnirea nu fusese anuntata. Potrivit unor surse citate de Mediafax, premierul a plecat la Cotroceni imediat dupa sedina de guvern.

Presedintele Iohannis a promulgat legea bugetului de stat pe anul 2015

Presedintele Klaus Iohannis, a promulgat, luni, legea bugetului de stat pe anul 2015 si legea bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2015, dupa decizia Curtii Constitutionale a Romaniei de a respinge.

VIDEO. Presedintele Iohannis a promulgat Legea bugetului pe 2015 dupa ce judecatorii CCR au respins sesizarea PNL

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat luni, decretul pentru promulgarea Legii bugetului de stat pe anul 2015 si Decretul privind promulgarea Legii bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2015, in urma deciziei Curtii Constitutionale a Romaniei de a respinge sesizarea de neconstitutionalitate, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Vicepremierul Ungariei vede cu un optimism limitat colaborarea cu presedintele Iohannis

Zsolt Semjen, vicepremierul Ungariei, a declarat, referitor la colaborarea cu Klaus Iohannis, ca are un optimism limitat, explicand, ca, in calitatea de primar al Sibiului, politicianul roman nu a manifestat prea mult interes fata de afacerile comunitatii maghiare din Romania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )