Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ponta: Basescu e mai batran, nu stie ca autostrazile nu stau in Ministerul Transporturilor

Antena3 Antena3,
Ponta: Basescu e mai batran, nu stie ca autostrazile nu stau in Ministerul Transporturilor

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la finalul evenimentului in care presedintele i-a spus noului ministru Ioan Rus sa fie atent la contractarea autostrazii Comarnic-Brasov, ca autostrazile nu stau in. continuă pe Antena3

Basescu nu stie ca autostrazile nu stau in Ministerul Transporturilor

Premierul Victor Ponta a declarat ieri, la finalul evenimentului in care presedintele Traian Basescu l-a indemnat pe noul ministru al Transporturilor, Ioan Rus, sa fie atent la contractarea autostrazii Comarnic-Brasov, ca autostrazile nu stau in Ministerul Transporturilor si ca Basescu nu stie acest lucru, din cauza ca este mai batran, scriu surse din presa.

Faryd Mondragon, dupa ce a devenit cel mai batran jucator din istoria Cupei Mondiale: Sunt un privilegiat, este o onoare pentru mine

Portarul columbian Faryd Mondragon a devenit cel mai batran jucator care a evoluat la Cupa Mondiala, fiind introdus pe teren in minutul 84 al partidei dintre Columbia si Japonia, din cadrul grupei C. La 43 de ani.

Ponta, dupa avertismentul presedintelui privind Ministerul Transporturilor: Nu il ascultati ca nu prea stie cu autostrazile. E mai batran (VIDEO)

Avertisment din partea presedintelui Traian Basescu pentru noul ministru al Transporturilor, Ioan Rus, cu ocazia depunerii juramantului: la contractarea lucrarilor pentru Autostrada Comarnic-Brasov s-au produs acte.

Ponta: Basescu intruchipeaza coruptia. Daca demisioneaza, castiga Romania

Romania a fost acuzata foarte multi ani de doua probleme, respectiv problema coruptiei si cea a romilor, iar Traian Basescu, in calitate de sef al statului, le intruchipeaza pe ambele, a declarat miercuri.

Mondragon, cel mai batran jucator care a evoluat vreodata la Cupa Mondiala

Portarul columbian Faryd Mondragon a devenit cel mai varstnic jucator care a evoluat pana acum la Cupa Mondiala de fotbal.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )