Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ponta, dupa avertismentul presedintelui privind Ministerul Transporturilor: Nu il ascultati ca nu prea stie cu autostrazile. E mai batran (VIDEO)

B1 B1,
Ponta, dupa avertismentul presedintelui privind Ministerul Transporturilor: Nu il ascultati ca nu prea stie cu autostrazile. E mai batran (VIDEO)

Avertisment din partea presedintelui Traian Basescu pentru noul ministru al Transporturilor, Ioan Rus, cu ocazia depunerii juramantului: la contractarea lucrarilor pentru Autostrada Comarnic-Brasov s-au produs acte. continuă pe B1

Basescu nu stie ca autostrazile nu stau in Ministerul Transporturilor

Premierul Victor Ponta a declarat ieri, la finalul evenimentului in care presedintele Traian Basescu l-a indemnat pe noul ministru al Transporturilor, Ioan Rus, sa fie atent la contractarea autostrazii Comarnic-Brasov, ca autostrazile nu stau in Ministerul Transporturilor si ca Basescu nu stie acest lucru, din cauza ca este mai batran, scriu surse din presa.

Ponta: Basescu e mai batran, nu stie ca autostrazile nu stau in Ministerul Transporturilor

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la finalul evenimentului in care presedintele i-a spus noului ministru Ioan Rus sa fie atent la contractarea autostrazii Comarnic-Brasov, ca autostrazile nu stau in.

Ioan Rus vrea sa reduca risipa din Ministerul Transporturilor, fara a preciza cine a facut sau face risipa

Noul ministru al Transporturilor, Ioan Rus, a afirmat, dupa preluarea portofoliului, ca in institutia pe care o va conduce este foarte mult de lucru si isi propune sa reduca risipa atat din punct de vedere al resurselor materiale, cat si umane.

Ponta, despre declaratia Parlamentului privind demisia lui Basescu: Eu o voi sustine

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a declarat ca va sustine declaratia politica a Parlamentului prin care i se cere demisia de onoare presedintelui Traian Basescu, seful Guvernului urmand sa fie prezent in.

Grupul de la Cluj vrea in Guvern. Ioan Rus se pregateste sa preia Ministerul Transporturilor de la Dan Sova

Ioan Rus, fostul ministru de Interne, ar putea prelua portofoliul Transporturilor, dupa ce Dan Sova foto) isi va anunta demisia, au declarat surse din PSD pentru Gandul . Ioan Rus a fost ministru de Interne in timpul guvernarii lui Adrian Nastase.

Decretele prin care Rus il inlocuieste pe Dan Sova la Ministerul Transporturilor, semnate de presedinte si publicate in Monitorul Oficial

Presedintele Traian Basescu a semnat decretele prin care se ia act de demisia lui Dan Sova din functia de ministru al Transporturilor, scaun preluat de IoanRus, acestea fiind publicate miercuri in Monitorul.

Dan Sova: imi dau demisia din Ministerul Transporturilor si din Guvern pentru a ma ocupa de campania electorala

Dan Sova a anuntat, marti, ca isi da demisia din functia de ministru al Transporturilor, precum si din Guvern, pentru a se dedica campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale. Anunt in mod oficial,.

Sova pleaca de la Ministerul Transporturilor pentru a se ocupa de campania prezidentaila

Dan Sova si-a anuntat, marti, demisia din functia de ministru al Transporturilor si a declarat ca face acest gest pentru a se dedica muncii in campania pentru prezidentiale a PSD.

Surse EVZ: Dan Sova va fi inlocuit cu Ioan Rus, la Ministerul Transporturilor

Dan Sova va fi inlocuit cu Ioan Rus la sefia Ministerului Transporturilor, sustin surse din PSD Cluj pentru Evenimentul Zilei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )