Libnet.ro
UNICEF

19:16

Ponta: Bataliile din 2014 sunt foarte importante

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta: Bataliile din 2014 sunt foarte importante

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, in cadrul Consiliului National al partidului, ca bataliile din 2014 sunt foarte importante si ca acum este momentul adevarului pentru toate organizatiile. continuă pe Ziarul Bursa

Momentul adevarului in PSD. Victor Ponta vorbeste despre profilului candidatului la alegerile prezidentiale

Presedintele PSD, Victor Ponta, a explicat, in discursul sau de la Consiliul National al PSD, ca bataliile din 2014 sunt foarte importante si ca acum este momentul adevarului. Eu sunt convins ca.

Ponta: Produsele bio vor beneficia de reducerea TVA la 9%

Premierul Victor Ponta a declarat, azi, ca produsele bio vor beneficia de reducerea TVA la 9%, la fel ca la paine, masura urmand a intra in vigoare de anul viitor, dupa intalnirea dintre Guvern si delegatia Fondului Monetar Interna and tional FMI) din 2014, arata sursele de presa.

Reprezentantii companiilor energetice au aflat de la televizor despre noile taxe pe care le vor plati din 2014

Guvernul nu i-a consultat deloc pe reprezentantii domeniului energetic inainte de a anunta noile taxe si impozite pe care le vor suporta incepand din ianuarie 2014. Practic, acestia au aflat despre impozite luni seara, de la televizor, au declarat pentru HotNews. ro reprezentanti ai actorilor de pe piata. Nu stim cum vor fi aplicate taxele, la ce vor fi aplicate, care sunt valorile taxelor. Nu stim la ce sa ne asteptam, au spus sursele citate.

Profesorii din Romania sunt mai PROST platiti decat soferii. Dascalii romani au salariile de 13 ori mai mici decat profesorii germani

In Romania, profesorii sunt mai prost platiti in unele cazuri decat soferii de la ministere. Din leafa lunara abia daca reusesc sa-si acopere cheltuielile de intretinere si mancarea. O carte a devenit un.

Chrome va deveni mai restrictiv la capitolul extensii din 2014

Cu scopul de a-si spori semnificativ securitatea oferita utilizatorilor, din ianuarie 2014, Google Chrome nu va fi la fel de flexibil la extensii. Extensiile au fost unele dintre primele avantaje oferite de Google Chrome si Mozilla Firefox in defavoarea Internet Explorer. Acestea iti ofera un avantaj semnificativ la capitolul functionalitate din interiorul aplicatiei pe care o folosesti cel mai mult pe parcursul unei zile. Una peste alta, ai multe motive sa le indragesti si pana si cei mai atehnici dintre [].

VIDEO/FOTOGALERIE Asa arata noul Nissan Qashqai, pe piata din 2014

Nissan a prezentat primele fotografii cu a doua generatie a SUV-ului compact Qashqai, precum si primele informatii despre aceasta. Masina este cu pana la 40 kg mai usoara si cu 49 mm mai lunga decat modelul care va iesi din productie, urmand sa fie disponibila pe piata incepand cu 1 februarie 2014, potrivit producatorului.

Campeanu: Peste 200.000 de pensii vor fi recalculate in urma deciziei Curtii Constitutionala. Plata se va face din 2014

Peste 200. 000 de pensii vor fi recalculate in urma deciziei Curtii Constitutionale referitoare la pensii din 2011 - ianuarie 2013, a declarat ministrul Muncii, Mariana Campeanu, dupa ce Curtea si-a motivat decizia privind neconstitutionalitatea unor prevederi din OUG 1/2013, transmite Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )