Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ponta: Produsele bio vor beneficia de reducerea TVA la 9%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta: Produsele bio vor beneficia de reducerea TVA la 9%

Premierul Victor Ponta a declarat, azi, ca produsele bio vor beneficia de reducerea TVA la 9%, la fel ca la paine, masura urmand a intra in vigoare de anul viitor, dupa intalnirea dintre Guvern si delegatia Fondului Monetar Interna and tional FMI) din 2014, arata sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta: Produsele BIO vor avea TVA de 9%.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca produsele bio vor beneficia de reducerea TVA la 9%, la fel ca la paine, masura urmand a intra in vigoare din 2014. Produsele bio vor avea TVA - n. r. ) tot 9%, insa aceasta masura va intra in vigoare numai dupa ce la urmatoarea intalnire de anul viitor cu reprezentantii Comisiei Europene, ai FMI, stabilim acest lucru. Aici nu e vorba ca la TVA la paine, pentru ca la produse bio cantitatea este mult mai mica si atunci e vorba de un impact bugetar de .

Un anunt sanatos din partea lui Ponta: produsele bio vor avea TVA de 9%

Premierul Victor Ponta a declarat ca produsele bio vor beneficia de reducerea TVA la 9%, la fel ca la paine, masura urmand a intra in vigoare din 2014, dupa intalnirea dintre Guvern si delegatia FMI de anul viitor, scrie Mediafax .

Daniel Chitoiu: Medicii rezidenti vor beneficia de burse in valoare de 100 sau 150 euro

Medicii rezidenti vor beneficia, incepand cu anul viitor, de burse in valoare de 100 sau 150 euro, a declarat ministrul Finantelor Publice, Daniel Chitoiu, citat de Agerpres. Medicii rezidenti vor beneficia.

Ponta anunta un TVA de 9% pentru produsele bio. Urmeaza aprobarea FMI

Valoarea TVA ar putea fi redusa si in cazul produselor bio, a anuntat vineri premierul Victor Ponta, care spune insa ca este nevoie de aprobarea celor de la FMI pentru ca acesta masura sa intre in vigoare.

FMI: Reducerea TVA si la alte produse alimentare, mai are de asteptat.

O decizie privind reducerea cotei TVA la alte produse alimentare poate fi luata numai dupa ce Guvernul va evalua impactul pe care l-a avut in economie diminuarea TVA pentru paine la 9%, aplicata din septembrie, a declarat, astazi, sefului misiunii FMI in Romania, Andrea Schaechter, in conferinta de prezentare a rezultatelor vizitei in tara noastra. Schaechter a spus ca Banca Nationala a Romaniei a evaluat impactul masurii asupra inflatiei, constatand o reflectare pozitiva a reducerii TVA in .

Motivarea CCR cu privire la Legea pensiilor: Peste 200.000 de pensionari vor beneficia de recalcularea pensiilor

Dosarele de pensie deschise intre 1 ianuarie 2011 si 22 ianuarie 2013 vor fi recalculate, in urma publicarii motivarii decizei CCR cu privire la Legea pensiilor. Stire in curs de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )