Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ponta: Daca Basescu nu promulga Legea referendumului, o vor face sefii Camerelor.

România Liberă România Liberă,
Ponta: Daca Basescu nu promulga Legea referendumului, o vor face sefii Camerelor.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, la Romania TV, ca, daca presedintele Traian Basescu refuza sa promulge Legea referendumului, o vor pormulga sefii celor doua Camere ale Parlamentului. Curtea Constitutionala a respins, joi, cu majoritate de voturi, sesizarea presedintelui Traian Basescu in cazul legii referendumului, care prevede reducerea cvorumului de participare la 30%. Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a precizat ca noua forma a legii referendumului va . continuă pe România Liberă

CCR dezbate sesizarea Lui Basescu privind Legea referendumului.

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) dezbate, joi, sesizarea presedintelui Traian Basescu privind Legea referendumului, prin care pragul de participare a fost redus la 30% din alegatorii inscrisi in liste, transmite Agerpres. In 23 octombrie, CCR a amanat discutiile din imposibilitate de constituire a completului de judecata. Presedintele Traian Basescu a sesizat Curtea invocand faptul ca legea modificata ar permite posibilitatea adoptarii prin referendum a unor masuri lipsite de .

CCR dezbate sesizarea lui Basescu privind Legea referendumului.

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) dezbate, joi, sesizarea presedintelui Traian Basescu privind Legea referendumului, prin care pragul de participare a fost redus la 30% din alegatorii inscrisi in liste, transmite Agerpres. In 23 octombrie, CCR a amanat discutiile din imposibilitate de constituire a completului de judecata. Presedintele Traian Basescu a sesizat Curtea invocand faptul ca legea modificata ar permite posibilitatea adoptarii prin referendum a unor masuri lipsite de .

CCR a respins sesizarea presedintelui Basescu privind Legea Referendumului: Pragul de 30% este constitutional

Legea Referendumului este constitionala. Curtea a respins cu majoritate de voturi sesizarea presedintelui Traian Basescu privind modificarile aduse Legii Referendumului prin care pragul de participare a fost redus .

Ponta spune ca Legea referendumului va fi promulgata de cei doi presedinti ai Parlamentului in cazul in care Traian Basescu refuza

Premierul Victor Ponta a declarat ca Legea referendumului care prevede reducerea cvorumului de participare la 30%, in cazul unui refuz din partea presedintelui Basescu de a o promulga, va trece cu acordul celor doi.

Ponta, la Romania TV: Basescu l-a chemat de multe ori pe procurorul Lucian Papici la birou, cum a chemat si alti procurori/ Nu o sa mai fie nimic Basescu dupa 2014, s-ar putea sa fie vreun inculpat

Premierul Victor Ponta l-a acuzat pe presedintele Traian Basescu ca minte atunci cand afirma ca nu l-a cunoscut niciodata personal pe procurorul Lucian Papici, ci doar au vorbit o data la telefon. Invitat la Romania TV, seful Executivului a afirmat capresedintele s-a intalnit cu procurorul Papici de nenumarate ori, ba chiar l-a chemat de multe ori la birou, cum a chemat si alti procurori, si i-a dat ordine. In aceeasi emisiune, premierul a afirmat ca nu vede un rol in politica pentru Traian Basescu dupa terminarea mandatului de presedinte la finalul lui 2014. Nu o sa mai fie nimic Basescu, s-ar putea sa fie vreun inculpat, a afirmat Ponta, precizand ulterior ca nu are informatii in acest sens insa ii inceteaza imunitatea care l-a salvat de casa Mihaileanu, de flota, de terenurile din Calarasi. Ponta: Daca Basescu nu promulga Legea Referendumului, o pot face presedintii Camerelor, exista precedent .

Ponta, la Romania TV: Basescu l-a chemat de multe ori pe procurorul Lucian Papici la birou, cum a chemat si alti procurori/ Daca Basescu nu promulga Legea Referendumului, o pot face presedintii Camerelor, exista precedent /Nu o sa mai fie nimic Basescu d

Premierul Victor Ponta este invitat joi seara la Romania TV.

Ponta: Legea referendumului, promulgata de cei doi presedinti ai Parlamentului daca Basescu refuza

Legea referendumului care prevede reducerea cvorumului de participare la 30% va fi promulgata si publicata in Monitorul Oficial de catre presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, daca presedintele Traian.

Ponta: Daca nu cresti taxele, nu ai cum sa faci rost de bani.

Marea frica a domnului Basescu e sa nu aiba si PSD si PNL cate un candidat. --- Dincolo de cresterile de salarii, avem cresteri legate de proiectele dinantate de UE. Nu pornesc cu ideea ca nu se poate atinge nicio virgula din buget. Nu vor fi mai multi bani. Daca e sa pui mai mult intr-un loc, trebuie sa tai din alta parte. Banii nu se gasesc in curtea Parlamenului. Daca vrei sa faci rost de bani, trebuie sa impui noi taxe. Nu se impun noi taxe deci. Sanatatea primeste mai putini .

Traian Basescu: Ponta, daca vrei dispute, discuta-le cu mine, nu cu fiica mea! Nu a existat nicio legatura intre achizitia facuta de Ioana Basescu si procurorul Papici

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca nu exista nicio legatura intre ancheta DNA si achizitia terenului din Calarasi facuta de fiica sa cea mare, Ioana Basescu, el spunand ca.

Curtea Constitutionala discuta miercuri sesizarea presedintelui Basescu privind Legea de aprobare a Memorandumului cu Rompetrol

Curtea Constitutionala a Romaniei va dezbate miercuri sesizarea presedintelui Traian Basescu de neconstitutionalitate a Legii privind aprobarea Memorandumului de intelegere incheiat intre statul roman si The Rompetrol Group NV, semnat la Bucuresti la 15 februarie 2013.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )