Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ponta: Daca se reface USL, una din functii-presedinte sau premier-va fi a PSD, iar una va fi a PNL

B1 B1,
Ponta: Daca se reface USL, una din functii-presedinte sau premier-va fi a PSD, iar una va fi a PNL

Premierul Victor Ponta a comentat in ce situatii ar putea candida la alegerile prezidentiale. El spune ca decizia va fi luata in functie de refacerea sau nu a Uniunii Social-Liberale, iar daca USL se reface, una. continuă pe B1

Astazi e una din zilele alea. Mircea Badea, despre taxa pe benzina si taxa pe prostie, la Citizen Badea

Astazi e una din zilele alea, a afirmat Mircea Badea, la Citizen Badea, in cadrul editiei de joi a emisiunii 100 de minute, unde a povestit cu ce fel de intrebari l-au intampinat astazi ascultatorii Radio.

Descoperirea care SCHIMBA 2.000 de ani de crestinism. CINE a scris de fapt una din cele patru Evanghelii

Adam Bradford, scriitor si experit in Biblie, crede ca una din cele patru Evanghelii a fost scrisa de fapt pe mama lui Iisus. El spune ca stilul in care este redactata cartea demonstreaza ca autorul este o .

Cristian Socol, consilier al premierului Victor Ponta: Daca am taia bani de la Ministerul Dezvoltarii, am ajunge in infringement pe canalizare

Banii din acciza suplimentara de 7 eurocenti se vor duce in mod sigur catre autostrazi, iar Guvernul va prezenta semestrial, in mod transparent, care sunt proiectele catre care sunt alocate aceste sume, a declarat, la Adevarul Live,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )