Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ponta despre ancheta penala de la Antena 3: Mihai Gadea si ceilalti sunt niste jurnalisti ...

România Liberă România Liberă,
Ponta despre ancheta penala de la Antena 3: Mihai Gadea si ceilalti sunt niste jurnalisti ...

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu poate comenta despre anchete penale in desfasurare, dar il considera pe Mihai Gadea si ceilalti jurnalisti de la Antena 3 niste profesionisti si va continua sa participe cu placere la emisiunilor de la acest post. Nu pot sa comentez anchete penale in desfasurare, dar pot sa spun ca ii consider in continuare atat pe Mihai Gadea, cat si pe ceilalalti niste jurnalisti extraordinar de buni si voi participa in continuare la emisiunile lor, a declarat Victor . continuă pe România Liberă

Victor Ponta despre ancheta penala de la Antena 3: Ii consider pe Gadea si pe ceilalti niste jurnalisti extraordinar de buni

Premierul Victor Ponta a refuzat sa comenteze in legatura cu ancheta penala de la postul de televiziune Antena 3, spunand doar ca ii apreciaza foarte mult pe jurnalistii care lucreaza aici, in frunte cu directorul Mihai Gadea: Nu am voie sa comentez anchete penale, pot doar sa va spun ca in continuare ii consider si pe domnul Gadea si pe ceilalti niste jurnalisti extraordinar de buni si o sa particip cu mare placere, ca intotdeauna, la emisiunile lor. Despre anchete penale nu am voie sa vorbesc, a spus Victor Ponta, joi, la Sibiu.

Ponta despre ancheta penala de la Antena 3: Mihai Gadea si ceilalti jurnalisti sunt niste ...

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu poate comenta despre anchete penale in desfasurare, dar il considera pe Mihai Gadea si ceilalti jurnalisti de la Antena 3 niste profesionisti si va continua sa participe cu placere la emisiunilor de la acest post. Postul Antena 3 a fost pus sub urmarite penala, joi, in dosarul de santaj INTACT - RCS RDS. Directorul general al Antena 3 - Mihai Gadea si Mugur Ciuvica raman pentru moment martori in acest dosar. Directorul general al Antena TV Group, .

ii consider si pe domnul Gadea si pe ceilalti niste jurnalisti extraordinar de buni

Premierul Victor Ponta nu a comentat, astazi, ancheta penala demarata de DNA fata de Antena 3, declarand ca jurnalistii care lucreaza la postul de televiziune, in frunte cu directorul Mihai Gadea, sunt jurnalisti extraordinari de buni, potrivit surselor de presa.

Antena 3 a fost pusa sub urmarire penala, in dosarul lui Sorin Alexandrescu. Mihai Gadea a fost audiat de procurorii DNA

UPDATE: Postul de televiziune Antena 3, reprezentat de directorul Mihai Gadea, a fost pus, joi, sub urmarire penala, pentru complicitate la santaj. Informatia, anuntata initial de B1 TV, a fost confirmata de.

Mihai Gadea, URMARIT PENAL pentru complicitate la santaj.

Directorul general al Antena 3, Mihai Gadea este urmarit penal pentru complicitate la santaj in dosarul INTACT - RCSRDS, transmite Realitatea TV. Postul Antena 3 a fost, de asemenea, pus sub urmarire penala. _ _ _ _ Directorul general al Antena 3, Mihai Gadea, a venit, joi, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a da declaratii in calitate de martor in dosarul in care este cercetat directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, informeaza Mediafax. Am fost chemat ca .

Mihai Gadea, audiat la DNA in dosarul lui Sorin Alexandrescu. Surse: Directorul Antena 3, pus sub urmarire pentru complicitate

UPDATE: Directorul Antena 3, Mihai Gadea, ar fi fost pus sub urmarire penala, conform unor surse citate de B1 TV. Acesta ar fi acuzat de complicitate la infractiunea de santaj, in dosarul in care este cercetat.

Noi audieri in dosarul RCSRDS. Mihai Gadea, citat ca martor la DNA.

Directorul general al Antena 3, Mihai Gadea, a venit, joi, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a da declaratii in calitate de martor in dosarul in care este cercetat directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, informeaza Mediafax. Am fost chemat ca martor, sa vedem despre ce este vorba, vin si va povestesc, veti fi aici, fara indoiala, a spus Mihai Gadea la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA). La DNA a venit joi si Serban Pop, fost presedinte al .

DNA-ul urmareste Antena 3. Mihai Gadea: Vorbesc in cunostinta de cauza. Antena 3 NU are nicio legatura cu acest caz!

Directorul Antena 3, Mihai Gadea si analistul politic Mugur Ciuvica au fost chemati la DNA pentru a da declaratii, in calitate de martori, in dosarul deschis directorului Antena Grup, Sorin Alexandrescu. Adrian.

Postul Antena3, URMARIT PENAL! Mihai Gadea: Antena 3 NU are nicio LEGATURA! Vezi COMUNICATUL DNA

Directorul Antena 3, Mihai Gadea si analistul politic Mugur Ciuvica au fost chemati la DNA pentru a da declaratii, in calitate de martori, in dosarul deschis directorului Antena Grup, Sorin Alexandrescu. Cei doi.

Ce a declarat Mihai Gadea inainte de a intra in sediul DNA. Sunteti toti aici?

Directorul Antena 3, Mihai Gadea si analistul politic Mugur Ciuvica sunt acum la DNA pentru a da declaratii, in calitate de martori, in dosarul deschis directorului Antena Grup, Sorin Alexandrescu. Cei doi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )