Libnet.ro
UNICEF

20:45

Victor Ponta despre ancheta penala de la Antena 3: Ii consider pe Gadea si pe ceilalti niste jurnalisti extraordinar de buni

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta despre ancheta penala de la Antena 3: Ii consider pe Gadea si pe ceilalti niste jurnalisti extraordinar de buni

Premierul Victor Ponta a refuzat sa comenteze in legatura cu ancheta penala de la postul de televiziune Antena 3, spunand doar ca ii apreciaza foarte mult pe jurnalistii care lucreaza aici, in frunte cu directorul Mihai Gadea: Nu am voie sa comentez anchete penale, pot doar sa va spun ca in continuare ii consider si pe domnul Gadea si pe ceilalti niste jurnalisti extraordinar de buni si o sa particip cu mare placere, ca intotdeauna, la emisiunile lor. Despre anchete penale nu am voie sa vorbesc, a spus Victor Ponta, joi, la Sibiu. continuă pe Hotnews

Ponta despre ancheta penala de la Antena 3: Mihai Gadea si ceilalti sunt niste jurnalisti ...

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu poate comenta despre anchete penale in desfasurare, dar il considera pe Mihai Gadea si ceilalti jurnalisti de la Antena 3 niste profesionisti si va continua sa participe cu placere la emisiunilor de la acest post. Nu pot sa comentez anchete penale in desfasurare, dar pot sa spun ca ii consider in continuare atat pe Mihai Gadea, cat si pe ceilalalti niste jurnalisti extraordinar de buni si voi participa in continuare la emisiunile lor, a declarat Victor .

Ponta despre ancheta penala de la Antena 3: Mihai Gadea si ceilalti jurnalisti sunt niste ...

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu poate comenta despre anchete penale in desfasurare, dar il considera pe Mihai Gadea si ceilalti jurnalisti de la Antena 3 niste profesionisti si va continua sa participe cu placere la emisiunilor de la acest post. Postul Antena 3 a fost pus sub urmarite penala, joi, in dosarul de santaj INTACT - RCS RDS. Directorul general al Antena 3 - Mihai Gadea si Mugur Ciuvica raman pentru moment martori in acest dosar. Directorul general al Antena TV Group, .

Victor Ponta, despre afirmatiile potrivit carora Hayssam a fost adus din Irak: Povesti. Vocea Rusiei se potriveste foarte bine cu Basescu, au o fantezie extraordinara

Premierul Victor Ponta a calificat drept povesti informatiile publicate miercuri de Vocea Rusiei, care afirma ca Omar Hayssam ar fi fost adus in Romania din Irak, citand o declaratie a directorul SANA, agentia oficiala de presa a Siriei, Ahmed Daua.

Victor Ponta, despre aducerea lui Hayssam din Irak: E o fantezie extraordinara

Premierul Victor Ponta a infirmat, miercuri, in timpul unei conferinte de presa, ca sirianul Omar Hayssam, acuzat pentru terorism, a fost adus in Romania de la o inchisoare din Irak. Seful Executivului spune ca.

Victor Ponta, despre vizitele in strainatate: Vreau sa rebranduiesc Romania in fata partenerilor nostri europeni

Premierul Victor Ponta a vorbit luni seara, intr-o emisiune la Antena 3, despre vizita pe care o efectueaza in Spania, el explicand totodata ca prin aceste deplasari in strainatate vrea sa rebranduiasca Romania in fata partenerilor europeni. De asemenea, premierul a povestit ca in cadrul intalnirii cu Regele Juan Carlos i-a spus acestuia, in gluma, ca si in Spania si in Romania social-democratii, socialistii prefera monarhia unui presedinte.

Victor Ponta, despre Basescu:Nu se poate obisnui cu gandul ca nu mai are un guvern de slugi. Nu pot simti decat dispret pentru el

Premierul Victor Ponta a comentat luni seara, la Antena 3, declaratiile presedintelui Traian Basescu referitoare la numirea viitorului ministru al Transporturilor si la privatizarea CFR Marfa, afirmand ca seful statuluinu se poate obisnui cu gandul ca nu mai are un guvern de slugi.

ii consider si pe domnul Gadea si pe ceilalti niste jurnalisti extraordinar de buni

Premierul Victor Ponta nu a comentat, astazi, ancheta penala demarata de DNA fata de Antena 3, declarand ca jurnalistii care lucreaza la postul de televiziune, in frunte cu directorul Mihai Gadea, sunt jurnalisti extraordinari de buni, potrivit surselor de presa.

Premierul Victor Ponta contraataca declaratiile presedintelui Basescu, de la ora 21.00

Premierul Victor Ponta intervine astazi la Antena 3, de la ora 21. 00, pentru a comenta declaratiile lui Traian Basescu referitoare la numirea viitorului ministru al Transporturilor si la privatizarea CFR Marfa.

Ponta, despre Basescu:Nu se poate obisnui cu gandul ca nu mai are un guvern de slugi. Nu pot simti decat dispret pentru el

Premierul Victor Ponta a comentat luni seara, la Antena 3, declaratiile presedintelui Traian Basescu referitoare la numirea viitorului ministru al Transporturilor si la privatizarea CFR Marfa, afirmand ca seful statuluinu se poate obisnui cu gandul ca nu mai are un guvern de slugi.

Victor Ponta: Probabil, dupa ce am mai vazut cum e cu presedintii, ne dam seama ce bine e sa ai un rege

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, la Antena 3, ca in cadrul intalnirii cu Regele Juan Carlos I i-a spus acestuia in gluma ca si in Spania si in Romania social-democratii, socialistii prefera monarhia unui presedinte.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )