Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mihai Gadea, URMARIT PENAL pentru complicitate la santaj.

România Liberă România Liberă,
Mihai Gadea, URMARIT PENAL pentru complicitate la santaj.

Directorul general al Antena 3, Mihai Gadea este urmarit penal pentru complicitate la santaj in dosarul INTACT - RCSRDS, transmite Realitatea TV. Postul Antena 3 a fost, de asemenea, pus sub urmarire penala. _ _ _ _ Directorul general al Antena 3, Mihai Gadea, a venit, joi, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a da declaratii in calitate de martor in dosarul in care este cercetat directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, informeaza Mediafax. Am fost chemat ca . continuă pe România Liberă

Mihai Gadea, urmarit pentru complicitate la santaj

Mihai Gadea, directorul general al Antena3, este urmarit penal pentru complicitate la santaj, potrivit surselor de presa.

Antena3, urmarita penal pentru complicitate la santaj

Update 12:30: Procurorii DNA au dispus inceperea urmaririi penale fata de Antena3 pentru complicitate la infractiunea de santaj, se arata intr-un comunicat de presa emis de institutie.

VIDEO UPDATE Mihai Gadea, urmarit penal in dosarul de santaj al lui Sorin Alexandrescu. Mugur Ciuvica, la intrarea in sediul DNA: Intrebari necretine puteti sa-mi puneti? Nu dau socoteala nimanui

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au inceput urmarirea penala in cazul directorului general al Antena 3, Mihai Gadea, in dosarul de santaj in care este implicat seful Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, transmite B1TV. Potrivit postului de televiziune, Mihai Gadea este acuzat de complicitate la santaj. Directorul Antena 3 a fost citat de procurorii DNA in dosarul lui Sorin Alexandrescu, cercetat pentru santaj. Gadea a declarat la intrarea in sediul DNA ca a fost chemat sa dea declaratii in calitate de martor. Joi dimineata s-au mai prezentat la sediul DNA Mugur Ciuvica, care conduce Grupul de Investigatii Politice GIP), si Serban Pop, fost presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), ambii citati in dosarul de santaj, transmite Mediafax.

BAC 2013 Presedintele Comisiei de la Liceul Tehnologic Ion Banescu din Mangalia, urmarit penal pentru luare de mita

Procurorii DNA Constanta au inceput urmarirea penala fata de Gheorghe Amza, presedintele comisiei de bacalaureat de la centrul de examen nr. 37 din cadrul Liceului Tehnologic Ion Banescu din Mangalia, acuzat de luare de mita si permitere a accesului unor persoane neautorizate la informatii care nu sunt destinate publicitatii. Potrivit ordonantei de punere in miscare a actiunii penale, in iulie 2013, Amza Gheorghe ar fi primit, prin intermediar, de la mai multi elevi, participanti la examenul de bacalaureat, suma de 3. 000 euro si a beneficiat de achitarea contravalorii cazarii intr-un hotel din statiunea Saturn, in cuantum de 1. 863 lei si a serviciilor de masa, cu titlu de mita.

Antena 3 a fost pusa sub urmarire penala, in dosarul lui Sorin Alexandrescu. Mihai Gadea a fost audiat de procurorii DNA

UPDATE: Postul de televiziune Antena 3, reprezentat de directorul Mihai Gadea, a fost pus, joi, sub urmarire penala, pentru complicitate la santaj. Informatia, anuntata initial de B1 TV, a fost confirmata de.

Antena3, urmarita penal pentru complicate la santaj

Update 12:30: Procurorii DNA au dispus inceperea urmaririi penale fata de Antena3 pentru complicitate la infractiunea de santaj, se arata intr-un comunicat de presa emis de institutie.

Mihai Gadea, audiat la DNA in dosarul lui Sorin Alexandrescu. Surse: Directorul Antena 3, pus sub urmarire pentru complicitate

UPDATE: Directorul Antena 3, Mihai Gadea, ar fi fost pus sub urmarire penala, conform unor surse citate de B1 TV. Acesta ar fi acuzat de complicitate la infractiunea de santaj, in dosarul in care este cercetat.

Postul Antena3, URMARIT PENAL! Mihai Gadea: Antena 3 NU are nicio LEGATURA! Vezi COMUNICATUL DNA

Directorul Antena 3, Mihai Gadea si analistul politic Mugur Ciuvica au fost chemati la DNA pentru a da declaratii, in calitate de martori, in dosarul deschis directorului Antena Grup, Sorin Alexandrescu. Cei doi.

Dosarul de santaj RCS - RDS. Fostul sef al ANAF Serban Pop, URMARIT PENAL.

Fostul presedinte al ANAF - Serban Pop - este urmarit penal in dosarul in care Sorin Alexandrescu este cercetat pentru santaj, informeaza Mediafax. El este acuzat de folosire de informatii ce nu sunt destinate publicitatii sau pemiterea accesului unor persoane neautorizate la acestea, a anuntat, joi, DNA. In curs de actualizare Citeste si Gadea: Convingerea mea ferma este ca Antena 3 nu are nicio legatura cu dosarul de santaj DNA extinde cercetarile in dosarul de santaj RCS RDS.

Postul ANTENA 3 - URMARIT PENAL.

Mihai Gadea , director general al Antena 3, a fost chemat, joi, la DNA pentru a da explicatii cu privire la cei 200. 000 de euro pe care directorul Antena 3 i-am imprumutat de la Dan Voiculescu, dar si pentru a preciza daca a fost obligat sa faca presiuni si sa dea pe post spoturi publicitare care urmau sa creeze presiune asupra administratorului RCSRDS, santajat pentru a semna un contract de 35 de milioane de euro, in favoarea Antenelor. Tot joi, a fost chemat ca martor si Mugur Ciuvica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )