Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce spune Ponta despre locuinta pentru Basescu

România Liberă România Liberă,
Ce spune Ponta despre locuinta pentru Basescu

Premierul Victor Ponta a anuntat ca Guvernul va cauta o casa care sa poata fi atribuita presedintelui Traian Basescu, o locuinta micuta in care sa nu deranjeze pe nimeni, nu un ditamai palat la Snagov. continuă pe România Liberă

Ce spune Iohannis despre declaratiile lui Ponta si Basescu cu privire la procesul sau

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, marti, ca afirmatiile premierului Victor Ponta prin care a decretat faptul ca va fi declarat incompatibil de iCCJ au fost o imixtiune a politicului in actul de justitie, in timp ce declaratiile presedintelui Traian Basescu au fost o scapare, relateaza Mediafax.

Ponta, despre anchetele DNA: Ma bucur foarte mult ca sunt anchete, avem pentru toate televiziunile

Victor Ponta a declarat ca se bucura foarte mult pentru faptul ca procurorii DNA efectueaza anchete, considerand ca, astfel, nu ramane nimeni fara stiri. Premierul a vorbit, la solicitarea presei, despre perc.

Ponta despre anchetele DNA: Ma bucur foarte mult ca sunt anchete, nu ramane nimeni fara stiri

Premierul Victor Ponta a declarat ca se bucura foarte mult pentru faptul ca DNA efectueaza anchete si investigatii in toate domeniile, precizand ca fiecare televiziune isi poate alege subiecte si ca, astfel, nu ramane nimeni fara stiri.

Ponta, despre ninsoare: Iarna nu-i ca vara!

Guvernul este pregatit pentru problemele generate de zapada si va lua masuri, dar va mai ninge, iar Executivul nu poate opri ninsoarea, a declarat, duminica, premierul Victor Ponta, citat de Mediafax.

Ponta, despre Tariceanu si Maior: Cei doi se califica pentru postul de prim-ministru, alaturi de alte nume

Calin Popescu Tariceanu si George Maior, directorul Serviciului Roman de Informatii, se califica pentru a ocupa postul de prim-ministru, alaturi de alte nume de persoane care vor fi nominalizate pe 4 noiembrie, a declarat liderul PSD, Victor Ponta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )