Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ponta despre ascensiunea MP si a lui Basescu: Un cancer pentru Romania; in loc sa il extirpam, ii dam vitamine

Antena3 Antena3,
Ponta despre ascensiunea MP si a lui Basescu: Un cancer pentru Romania; in loc sa il extirpam, ii dam vitamine

Ponta despre ascensiunea MP si a lui Basescu: Un cancer pentru Romania; in loc sa il extirpam, ii dam vitamine . continuă pe Antena3

Un cancer pentru Romania; in loc sa il extirpam, ii dam vitamine

Ascensiunea Miscarii Populare si a lui Traian Basescu pe scena politica reprezinta un cancer pentru Romania, a declarat astazi fostul premier Victor Ponta la DC News.

Are dreptate Victor Ponta? Este Traian Basescu cancerul politicii romanesti?

Ascensiunea Miscarii Populare si a lui Traian Basescu pe scena politica reprezinta un cancer pentru Romania, considera fostul premier Victor Ponta. Un cancer pentru Romania care, in loc sa-l.

Fitch: Relaxarea fiscala reprezinta un risc pentru Romania

Fitch Ratings considera ca directia de relaxare fiscala din 2016-2017 reprezinta un risc pentru Romania.

Ponta, despre cererea DNA pe numele lui Oprea: Eu vreau sa-i fie bine

Fostul premier Victor Ponta a declarat, luni, la DC News, privind cererea DNA de urmarire penala a lui Gabriel Oprea, liderul UNPR i-a fost un partener politic loial.

Victor Ponta, despre perioada USL: Cea mai frumoasa amintire a mea de la Iasi este din 24 Ianuarie 2012. Ce vremuri insorite

Fostul premier Victor Ponta a postat, duminica, pe pagina sa de Facebook, o fotografie in care apare alaturi de fostul lider al PNL, Crin Antonescu, prinsi intr-o Hora a Unirii, din 24 ianuarie 2012, el comentand ca aceasta este cea mai frumoasa amintire a sa de la Iasi.

Patru decenii dedicate unui proiect pentru Romania: Academia alunilor

Am vrut sa-l cunosc pe profesorul de biologie Ionica Sava din doua motive. Primul este ca si-a dedicat intreaga existenta copiilor din satul vrancean in care el insusi s-a nascut, Candesti. Al doilea imbold, visul pe care acest om nu l-a abandonat niciodata, cultivarea alunului de padure la scara nationala. Fructul are o mare insemnatate pentru sanatatea celor care-l consuma. Mai mult, pomul acesta construieste, prin radacinile sale, un adevarat baraj natural in calea alunecarilor de teren, stabilizand zonele deluroase.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,257 seconds )