Libnet.ro
UNICEF

13:45

Are dreptate Victor Ponta? Este Traian Basescu cancerul politicii romanesti?

Antena3 Antena3,
Are dreptate Victor Ponta? Este Traian Basescu cancerul politicii romanesti?

Ascensiunea Miscarii Populare si a lui Traian Basescu pe scena politica reprezinta un cancer pentru Romania, considera fostul premier Victor Ponta. Un cancer pentru Romania care, in loc sa-l. continuă pe Antena3

Victor Ponta a criticat dur ascensiunea lui Traian Basescu pe scena politica

Fostul premier Victor Ponta a comparat, luni, ascensiunea Miscarii Populare si a lui Traian Basescu pe scena politica cu un cancer si a precizat ca este ba anti-musulman, ba antieuropean, ba se lupta cu Moldova, ba vrea sa ni-l aduca pe Voronin presedinte.

Filiera Blair in fundatia lui Victor Ponta. Cine este Irakli Garibasvili, membru de onoare in Black Sea Regional Projects

Fostul premier Victor Ponta l-a cooptat pe Irakli Garibasvili, fost premier al Georgiei, ca membru de onoare in boardul Black Sea Regional Projects, fundatia pe care a infiintat-o dupa ce si-a dat demisia, in noiembrie. Garibashvili si-a dat, la randul sau, demisia din fruntea Guvernului de la Tbilisi si are legaturi cu fostul premier britanic Tony Blair, actual consulant politic care l-a ajutat si pe Victor Ponta in diferite ocazii.

Traian Basescu face o radiografie a situatiei din Republica Moldova: Este extrem de riscanta

Fostul presedinte Traian Basescu, liderul Miscarii Populare MP) a calificat, duminica, situatia din Republica Moldova ca fiind extrem de riscanta si a subliniat ca interesul Romaniei este ca tara vecina.

Traian Basescu avertizeaza Platforma Demnitate si Adevar

Decizia Platformei Demnitate si Adevar de a cere simultan cu liderul PSRM, Igor Dodon, si liderul PPPN, Renato Usatii, retragerea votului dat de majoritatea parlamentara, este o greseala, considera fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu.

Victor Ponta, despre perioada USL: Cea mai frumoasa amintire a mea de la Iasi este din 24 Ianuarie 2012. Ce vremuri insorite

Fostul premier Victor Ponta a postat, duminica, pe pagina sa de Facebook, o fotografie in care apare alaturi de fostul lider al PNL, Crin Antonescu, prinsi intr-o Hora a Unirii, din 24 ianuarie 2012, el comentand ca aceasta este cea mai frumoasa amintire a sa de la Iasi.

Victor Ponta, sfaturi privind economia Romaniei. Este clar ca este directia corecta

Fostul premier Victor Ponta considera ca directia economica din perioada 2012-2015 trebuie pastrata si continuata cu intelepciune si profesionalism. Cred ca dupa atatea confirmari venite atat de la.

Victor Ponta: Nu astept, Doamne fereste, sa pateasca ceva rau Dragnea

Fostul premier Victor Ponta a declarat luni ca, in opinia sa, presedintele PSD, Liviu Dragnea, este nevinovat in dosarul Referendumul aflat pe rolul iCCJ, adaugand ca, in cazul unei condamnari definitive,.

Sinteza zilei: Imagini cu mafia de la masa fostului presedinte Traian Basescu

Mihai Gadea a prezentat, luni seara, la Sinteza zilei, imagini in exclusivitate de la o petrecere la care a luat parte fostul presedinte Traian Basescu si anturajul sau. Printre mesenii care canta la masa din ju.

Sinteza Zilei. Cum insela Traian Basescu vigilenta jurnalistilor

Traian Basescu s-a dovedit a fi vigilent atunci cand o vizita pe Elena Udrea. Fostul presedinte schimba masinile in drum spre fosta sotie a lui Dorin Cocos, la care ajungea cu ajutorul fratelui blondei. Rugat sa d.

Republica Moldova are un guvern puternic afectat din punct de vedere credibilitate

Fostul presedinte Traian Basescu, liderul Miscarii Populare MP) a calificat, duminica, situatia din Republica Moldova ca fiind extrem de riscanta si a subliniat ca interesul Romaniei este ca tara vecina sa ramana orientata spre Vest.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )