Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta, despre Basescu: dictator paranoic. Care sunt obiectivele PSD pentru 2014

Antena3 Antena3,
Ponta, despre Basescu: dictator paranoic. Care sunt obiectivele PSD pentru 2014

Premierul Victor Ponta afirma ca prioritatea PSD anul acesta este destructurarea regimului Basescu. Regimul Basescu este un sistem bazat pe o propaganda tipica legionarilor, se arata intr-un document PSD, in. continuă pe Antena3

Ponta, despre Basescu: DICTATOR PARANOIC. Care sunt obiectivele PSD pentru 2014

Premierul Victor Ponta afirma ca prioritatea PSD anul acesta este destructurarea regimului Basescu. Regimul Basescu este un sistem bazat pe o propaganda tipica legionarilor, se arata intr-un document PSD, in.

Document PSD: Basescu, dictator paranoic.

Regimul Basescu e un sistem bazat pe o propaganda tipica legionarilor si metode de persecutie ale comunistilor din anii 50, cu un dictator paranoic, se arata intr-un document discutat in sedinta PSD, conform Mediafax. Regimul Traian Basescu este un sistem bazat pe o propaganda tipica legionarilor si metode de persecutie ale comunistilor din anii 50! Cu un dictator paranoic, sustinut de o gasca de impostori si adulatori dependenti de bani si functii publice, se mentioneaza .

Document PSD: Basescu, dictator paranoic

Regimul Basescu e un sistem bazat pe o propaganda tipica legionarilor si metode de persecutie ale comunistilor din anii 039;50, cu un dictator paranoic, iar Romania are nevoie de un viitor sef de stat care sa fie arbitru,.

VIDEO Victor Ponta, despre Adrian Nastase: E condamnat politic, un caz comparabil cu Iulia Timoshenko

Premierul Victor Ponta a afirmat luni seara ca Adrian Nastase este o victima a regimului Traian Basescu fiind vorba despre un condamnat politic si un caz similar cu cel al fostului premier ucrainean Iulia Timoshenko. Este un condamnat politic, a spus Victor Ponta, invitat la Romania TV, precizand ca exprima aceeasi pozitie inca din 2005. Acesta a acuzat un regim politic abuziv care a inceput in 2005 iar principalii sai colaboratori au fost Monica Macovei si Daniel Morar, care au instituit acest sistem prin dosare penale.

Victor Ponta, despre Adrian Nastase: E condamnat politic, un caz comparabil cu Iulia Timoshenko

Premierul Victor Ponta a afirmat luni seara ca Adrian Nastase este o victima a regimului Traian Basescu fiind vorba despre un condamnat politic si un caz similar cu cel al fostului premier ucrainean Iulia Timoshenko. Emisiunea este in desfasurare.

Ponta: Traian Basescu este ultimul exponent al sistemului comunist

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, la un post de televiziune, ca presedintele Traian Basescu este ultimul exponent al sistemului comunist si ca alegerile din decembrie vor fi momentul tranzitiei de la comunism la o societate democratica.

Ponta, despre Schumacher: Sper ca momentele foarte grele prin care trece sa fie depasite

Premierul Ponta i-a urat, vineri, campionului de Formula 1, MichaelSchumacher, multa sanatate, germanul implinind varsta de 45 de ani in spital, inconstient, in coma indusa. Astazi, marele campion de.

Ponta, despre reactia PNL dupa condamnarea lui Nastase: Avem mai mult curaj. Noi l-am aparat pe Relu Fenechiu

Premierul Ponta a declarat, luni seara, la Romania TV, ca reactia liberalilor in cazul condamnarii fostului premier Adrian Nastase a dovedit lipsa de curaj.

Care sunt vedetele darnice cu cersetorii

In ciuda campaniilor de combatere a cersetoriei, vedetele noastre continua sa le ofere bani oamenilor strazii sau celor care prefera sa astepte dupa ajutoare prin parcari in loc sa isi caute un loc de munca. Iata cele mai darnice vedete.

Grecia: Scandal de coruptie de amploare privind acordarea unor contracte de armament in care sunt implicate companii germane, franceze si suedeze

Un scandal de coruptie pe piata armamentului, privind contracte acordate in urma cu 15 ani, zguduie Grecia pe masura ce ies la iveala informatii privind implicarea unor inalti responsabili guvernamentali si oameni de afaceri, scrie AFP. Pana acum, scandalul a reusit sa aduca niste bani in cuferele tarii lovite de criza, dupa ce unul dintre cei care au luat mita in schimbul acordarii contractelor a anuntat ca va returna peste 9 milioane de euro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )