Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ponta, despre mancatul de popcorn in primul tur: A fost o gluma proasta

România Liberă România Liberă,
Ponta, despre mancatul de popcorn in primul tur: A fost o gluma proasta

Premierul Victor Ponta a spus, luni, ca a facut o gluma proasta, dupa ce a declarat ca vrea sa manance popcorn in turul intai al alegerilor prezidentiale, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Live Text Halep - Collins: 5-6. Probleme in jocul romancei. Primul tur la US Open

Simona Halep debuteaza, de la ora 18. 00, in cadrul turneului de Grand Slam de la US Open. Romanca o intalneste in primul tur pe americanca Dainelle Rose Collins, jucatoare fara loc in clasamentul WTA, care a acces .

US Open: Perechea Tecau/Rojer va intalni cuplul Huta Galung/Junaid in primul tur

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 9, va intalni cuplul Jesse Huta Galung/Rameez Junaid Olanda/Australia), in primul tur al probei de dublu masculin de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei, citat de Mediafax.

Live Text Halep - Collins: ora 18.00, in primul tur la US Open

Simona Halep debuteaza, de la ora 18. 00, in cadrul turneului de Grand Slam de la US Open. Romanca o intalneste in primul tur pe americanca Dainelle Rose Collins, jucatoare fara loc in clasamentul WTA, care a acces .

Simona Halep o va intalni pe Danielle Rose Collins, in primul tur al US Open

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, va evolua impotriva jucatoarei Danielle Rose Collins, fara loc WTA, dar fosta ocupanta a pozitiei 553, care a primit un wild card, in primul tur al US Open, ultimul turneu de Grand Slam din acest an, informeaza tennis. com. Halep si sportiva americana in varsta de 20 de ani se vor intalni in premiera, noteaza Mediafax.

Victor Ponta: Nu voi participa la dezbateri inainte de primul tur, imi voi lua popcorn si ma voi uita la ceilalti candidati. Pornesc de la 40% din voturi, restul depinde de mine

Premierul Victor Ponta a anuntat, vineri, la Tulcea, ca nu va participa la dezbaterile dintre candidatii la prezidentiale inaintea primului tur, ci doar inaintea turului al doilea al alegerilor. In tutul I imi voi lua popcorn si ma voi uita la dezbaterile dintre doamna Macovei, doamna Udrea, domnul Diaconescu, sunt doi domni Diaconescu, domnul Johannis. Va fi o cafteala, vorba ideologului Cotroceniului, la care nu doresc sa particip. In turul II e altceva. Ponta a mai spus ca porneste inaintea alegerilor cu un start de 40% din voturi asigurat de sustinerea PSD-UNPR-PC, iar restul depinde de el. In plus, premierul nu a exclus o suspendare a sefului statului, in cazul in care Traian Basescu se va manifesta ca seful de campaniei al Elenei Udrea. Ponta a mai precizat ca, pe toata durata campaniei electorale, vicepremierul Gabriel Oprea va prelua o parte dintre atributiile sale.

Victor Ponta despre ordonanta care va permite migratia politica a alesilor locali: Nu am primit inca textul de lege. Legea e necesara pentru a debloca autoritatile locale, nu se mai pot asigura majoritati in teritoriu

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, chestionat de jurnalisti pe tema oportunitatii ordonantei care le va permite alesilor locali sa isi decida apartenenta politica, ca nu a primit inca textul de lege, deoarece domnul Dragnea nu e in Bucuresti. Primul ministru spune insa ca ordonanta, extrem de contestata de adversarii politici ai PSD, este necesara deoarece va permite in primul rand sa deblocam autoritatile locale. Mi-a spus primarul general din Bucuresti ca nu mai poate lucra si nu se mai pot lua decizii de 3 luni in Consiliu. Candidatii USL au candidat in 2012 cu Ponta si Antonescu si acum s-au trezit cu Blaga si Iohannis. Daca poate un primar care a candidat din partea unui partid sa treaca la alt partid - domnul Iohannis - atunci ceilalti de ce sa nu poata?, a afirmat Victor Ponta.

Victorie cu emotii pentru Simona Halep, in primul tur de la US Open

Simona Halep a avut nevoie de set decisiv pentru a se califica in turul doi la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. A doua jucatoare a lumii a revenit dupa ce a pierdut primul set in tie-break si a.

Victor Ponta, despre obiectivele Romaniei la summitul crucial al NATO: O prezenta clara din punct de vedere militar a NATO in Romania

Premierul Victor Ponta a anuntat luni ca unul dintre obiectivele Romaniei la summitul crucial al NATO din septembrie Tara Galilor) este o prezenta clara din punct de vedere militar a NATO in Romania, fara a spune insa daca e vorba despre o noua baza NATO sau prezenta unor forte aliate pe teritoriul Romaniei. Un obiectiv similar fusese enuntat de presedintele Traian Basescu in luna iulie, sub formula adoptarea de masuri concrete pe termen lung si echilibrarea geografica a resurselor militare ale Aliantei pe teritoriul UE, fara a detalia insa.

Victor Ponta, despre electorata: E in vigoare, dar nu are entuziasm in sistemul bancar

Electorata este functionala, dar nu exista entuziasm in sistemul bancar, a declarat, vinei, premierul Victor Ponta. Nu este obligatorie pentru banci. Deocamdata in sistemul bancar inca nu e.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )