Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victorie cu emotii pentru Simona Halep, in primul tur de la US Open

Antena3 Antena3,
Victorie cu emotii pentru Simona Halep, in primul tur de la US Open

Simona Halep a avut nevoie de set decisiv pentru a se califica in turul doi la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. A doua jucatoare a lumii a revenit dupa ce a pierdut primul set in tie-break si a. continuă pe Antena3

Victorie muncita, in trei seturi, pentru Simona Halep, in primul tur la US Open: Romanca se va duela in turul doi cu slovaca Cepelova

Simona Halep, locul doi mondial si a doua favorita, a invins-o pe Danielle Rose Collins, fara loc WTA, dar fosta ocupanta a pozitiei 553, care a primit un wild card, scor 6-7, 6-1, 6-2. Simona a avut parte.

Simona Halep o va intalni pe Danielle Rose Collins, in primul tur al US Open

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, va evolua impotriva jucatoarei Danielle Rose Collins, fara loc WTA, dar fosta ocupanta a pozitiei 553, care a primit un wild card, in primul tur al US Open, ultimul turneu de Grand Slam din acest an, informeaza tennis. com. Halep si sportiva americana in varsta de 20 de ani se vor intalni in premiera, noteaza Mediafax.

LIVE Simona Halep in primul tur la US Open (Luni, ora 18:00)

Simona Halep debuteaza la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului, luni cu incepere de la ora 18:00. Meciul favoritei numarul 2 cu americanca Danielle Rose Collins este programat in deschiderea zilei pe arena centrala Arthur Ashe.

Ion Tiriac o va sustine pe Simona Halep in tribune, la US Open

Ion Tiriac va asista in meciul pe care Simona Halep 2 WTA) il va disputa luni, incepand cu ora 18. 00, in primul tur US Open. Romanca se va duela cu americanca Danielle Collins fara loc WTA).

Totul despre Simona Halep la US Open: traseu greu, adversare puternice. Dar iata de ce ar trebui sa fim optimisti

Asteptarile s-au schimbat pentru Simona. Nivelul de presiune e infinit mai mare, atat din partea fanilor, cat si a presei si a specialistilor. Ar trebui sa ne temem sau sa fim optimisti? Raspunsul ar fi mai degraba a doua varianta: traseul e greu, dar nu atat de greu precum ar parea. Iata de ce: .

Simona Halep debuteaza la US Open. Romanca poate deveni numarul 1 mondial

Simona Halep joaca, luni, incepand cu ora 18. 00, in primul tur de la US Open, turneu la care este cotata cu a doua sansa de castig, dupa liderul american Serena Williams.

Simona Halep debuteaza la US Open. Cum poate romanca sa devina numarul 1 mondial

Simona Halep joaca, luni, incepand cu ora 18. 00, in primul tur de la US Open, turneu la care este cotata cu a doua sansa de castig, dupa liderul american Serena Williams.

Simona Halep, victorie cu emotii in primul tur la US Open. Simona Halep vs. Danielle Rose Collins: 6-7, 6-1, 6-2

Simona Halep, locul doi mondial si favorita numarul doi, a avut un meci neasteptat de greu in fata lui Danielle Rose Collins fara loc WTA) in primul tur de la US Open. Dupa un prim set pierdut pe fondul unui prim serviciu extrem de slab 49% procentaj), Halep si-a revenit treptat si a cistigat urmatoarele doua seturi categoric. Scor final 6-7, 6-1, 6-2. Iar in declaratiile de dupa meci, Simona Halep a spus ca trebuie sa-si imbunatateasca lovitura de dreapta - lucru evident avind in vedere numarul mare de greseli nefortate. Vezi in text cele mai importante momente ale meciului.

Simona Halep trece cu emotii de primul tur US Open

A doua favorita Simona Halep s-a calificat, luni, in turul doi la US Open dupa un meci de aproape doua ore cu Danielle Rose Collins din Statele Unite, o jucatoare care si-a vandut scump pielea si chiar a reusit sa-i ia un set jucatoarei noastre.

Live Text Halep - Collins: 5-6. Probleme in jocul romancei. Primul tur la US Open

Simona Halep debuteaza, de la ora 18. 00, in cadrul turneului de Grand Slam de la US Open. Romanca o intalneste in primul tur pe americanca Dainelle Rose Collins, jucatoare fara loc in clasamentul WTA, care a acces .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )