Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ponta, despre Rozalia Biro, propusa pentru Ministerul Culturii: Nu cred ca este vreo problema ca este cetatean roman de etnie maghiara

B1 B1,
Ponta, despre Rozalia Biro, propusa pentru Ministerul Culturii: Nu cred ca este vreo problema ca este cetatean roman de etnie maghiara

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, pentru B1 TV, referitor la propunerile pentru postul de ministru ale Rozaliei Biro si Claudiu Manda, ca ministrul trebuie sa fie doar un bun administrator, nu neaparat. continuă pe B1

Kelemen spune ca nu va face o alta nominalizare pentru ministerul Culturii: Astept decizia presedintelui

UDMR nu va face o alta nominalizare in locul RozalieiBiro la portofoliulCulturii, a declarat, vineri, presedintele Uniunii, Kelemen Hunor. Nu fac o alta nominalizare. Astept decizia.

Ponta propune doi noi ministri: Rozalia Biro (UDMR) la Cultura si Claudiu Manda (PSD) la Buget

Deputatul PSD Claudiu Manda, presedinte al PSD Dolj si vicepresedinte al comisiei de buget-finante, va fi propus pentru functia de ministru delegat al Bugetului, iar Rozalia Biro, senator UDMRE, va fi propusa la.

Victor Ponta, despre cererea lui Basescu de retragere a nominalizarilor la ministerele Culturii si Buget: Discurs de carciuma, imi mentin propunerile

Premierul Victor Ponta a caracterizat vineri solicitarea presedintelui Traian Basescu de a retrage nominalizarile la ministerule Culturii si la Buget, Rozalia Biro si Claudiu Manda, drept discurs de carciuma.

Traian Basescu, nemultumit de propunerile de ministri facute de Ponta: Apelul meu este ca premierul sa se gandeasca la alte solutii pana marti sau miercuri (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, comentand nominalizarile facute de Victor Ponta pentru ministerul Culturii si pentru postul de ministru delegat pentru Buget, ca nu este multumit de numele propuse,.

Ponta vrea amnistierea pensionarilor anchetati pentru ca au dat spaga doctoritelor de la Pitesti

Premierul Victor Ponta a anuntat, joi, in sedinta de Guvern, ca Executivul va aproba un act normativ pentru amnistia pensionarilor care trebuie sa returneze statului o parte din banii incasati anterior, pentru a nu se mai ajunge la situatia in care oamenii sa se sinucida, informeaza Mediafax.

Zi mare pentru premierul Victor Ponta. Va cere sprijinul partidului pentru candidatura la prezidentialele din noiembrie

Victor Ponta cere azi sprijinul PSD pentru candidatura sa la alegerile prezidentiale, in Consiliul National al Partidului ce se tine la Craiova. in urma cu o saptamana premierul Victor Ponta si-a anuntat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )