Libnet.ro
UNICEF

06:15

Victor Ponta, despre cererea lui Basescu de retragere a nominalizarilor la ministerele Culturii si Buget: Discurs de carciuma, imi mentin propunerile

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta, despre cererea lui Basescu de retragere a nominalizarilor la ministerele Culturii si Buget: Discurs de carciuma, imi mentin propunerile

Premierul Victor Ponta a caracterizat vineri solicitarea presedintelui Traian Basescu de a retrage nominalizarile la ministerule Culturii si la Buget, Rozalia Biro si Claudiu Manda, drept discurs de carciuma. continuă pe Hotnews

Traian Basescu: Consider ca nominalizarile facute de Victor Ponta la Cultura si Buget sunt nepotrivite

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa astazi, la ora 17. 00, la Palatul Cotroceni. Presedintele a discutat despre nominalizarile facute de Victor Ponta la Ministerul Culturii si la Ministerul .

Victor Ponta: Nu voi mai avea niciodata discutii nepublice cu Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat in direct la Antena 3 ca nu va mai avea niciodata discutii nepublice cu Traian Basescu. Efectul pervers al acelei mici satisfactii de o zi a domnului Basescu de a face publice.

Victor Ponta i-a transmis presedintelui Basescu propunerile de numire in postul de ministru pentru Biro si Manda

Premierul Victor Ponta a anuntat ca a transmis la Presedintie propunerile pentru numirea Rozaliei Biro in functia de ministru al Culturii si a lui Claudiu Manda in postul de ministru delegat pentru Buget,.

Victor Ponta, la Digi 24, de la ora 20.00

Premierul Victor Ponta este invitat in aceasta seara, de la ora 20. 00, la Digi 24. Liderul PSD va discuta despre campania pentru alegerile prezidentiale si despre masurile luate de Guvern in urma inundatiilor.

Victor Ponta, la Digi 24: Suntem o tara sigura pentru ca avem aliati puternici, iar noi suntem puternici

Premierul Victor Ponta este invitat in aceasta seara la Digi 24. Liderul PSD va discuta despre campania pentru alegerile prezidentiale si despre masurile luate de Guvern in urma inundatiilor.

Mihnea Costoiu, despre lansarea candidaturii lui Victor Ponta in mijlocul catastrofei inundatiilor: Apa la romani se spune ca aduce noroc la un eveniment si eu cred ca va aduce noroc si premierului si PSD

Ministru delegat pentru Invatamant Superior, Mihnea Costoiu, a declarat pentru Digi24, referindu-se la lansarea candidaturii la presedintie a premierului Victor Ponta marti, pe fondul inundatiilor grave care au afectat sudul tarii, ca apa la romani aduce noroc la un eveniment, considerand ca ii va aduce noroc atat premierului cat si partidului.

REVISTA PRESEI: Cum i-a stricat viitura ploile prezidentiabilului Victor Ponta

Adevarul arata ce parere au despre Romania tinerii belgieni care au venit sa ne stranga gunoiul. Gandul scrie cum i-a stricat viitura ploile prezidentiabilului Victor Ponta. Capital prezinta meseria de bancher ca fiind cenusareasa pietei de recrutare. Zire. com anunta ca gravitatea inundatiilor actuale se repeta odata la 200 de ani. Ziarul Financiar dezvaluie de ce stagneaza creditarea si arata ca desi bancile acorda dobanzi de 2% la depozite, creditele au tot dobanda de 10%. Wall-Street avertizeaza ca bula financiara reapare in vocabularul analistilor. Pro Sport scrie despre primul duel al Stelei cu o echipa din Kazahstan.

Ponta, despre Rozalia Biro, propusa pentru Ministerul Culturii: Nu cred ca este vreo problema ca este cetatean roman de etnie maghiara

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, pentru B1 TV, referitor la propunerile pentru postul de ministru ale Rozaliei Biro si Claudiu Manda, ca ministrul trebuie sa fie doar un bun administrator, nu neaparat.

Va impotmoli Victor Ponta Romania la periferia Europei?

Integrarea deplina a Romaniei in Europa nu pare a fi o prioritate a politicii posibilului viitor presedinte. De parca Romania condusa Victor Ponta nu ar mai vrea in Europa. Dar vrea Europa o Romanie condusa de Victor Ponta? Unul dintre cei mai cunoscuti istorici germani il descrie pe Victor Ponta, drept un pretins social-democrat si il considera, alaturi de Viktor Orban, un element de risc pentru democratie si pentru stabilitatea Europei.

Efectul campaniei Antena 3 impotriva DNA, acuzata ca a determinat cinci sinucideri: Premierul Victor Ponta cere ministrului muncii si parlamentarilor sa faca un proiect de lege care sa scape pensionarii acuzati de pensionare ilegala de ancheta procuroril

Premierul Victor Ponta i-a cerut, joi, ministrului muncii, Rovana Plumb si parlamentarilor sa faca un proiect de lege care sa-i scape de ancheta pe pensionarii acuzati in dosarul spagii de la Pitesti, unde peste 1000 de pensionari au fost prinsi dand spaga unei echipe de doctori pentru a-si rezolva dosarele de pensionare. Doamna ministru Plumb, vreau ca pana la urmatoarea sedinta de guvern, pana incepe Parlamentul sa lucreze, sa veniti cu un proiect de act normativ prin care sa gasim o solutie de amnistie pentru pensionarii care, din diverse motive, trebuie sa dea acum niste bani inapoi, a declarat Ponta. Apelul sau are loc dupa ce miercuri seara Antena 3 a declansat o campanie virulenta impotriva DNA, acuzata ca determinat cu aceste anchete sinuciderea a cinci pensionari. Surse judiciare au declarat pentru HotNews. ro ca initiativa amnistierii faptelor respective incurajeaza pur si simplu coruptia, plata mitei la rezolvarea unor dosare de pensionare anticipata pe motiv de boala sau incadrari la o grupa mai favorabila pentru o pensie mai mare fiind fenomen de masa in Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )