Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ponta, despre scandalul canalelelor TV din PE: Sa schimbam senzatia ca PPE conduce inca totul in Europa

România Liberă România Liberă,
Ponta, despre scandalul canalelelor TV din PE: Sa schimbam senzatia ca PPE conduce inca totul in Europa

Senzatia din media este ca Partidul Popular European PPE) conduce inca totul in Europa desi social-democratii sunt numeric egali in PE la nivel de premieri, a afirmat, la Strasbourg, liderul PSD, Victor Ponta, care a subliniat ca se impune o schimbare a perceptiei, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, despre canalele TV din din PE: Sa schimbam senzatia ca PPE conduce inca totul in Europa

Premierul Victor Ponta a declarat ca trebuie schimbata senzatia din media conform careia PPE conduce totul in Europa, desi social-democratii sunt numeric egali in Parlamentul European la nivel de.

Russia Today: Ion Iliescu minte cand declara ca nu a stiut despre inchisorile CIA din Romania (VIDEO)

Jurnalistii de la Russia Today sustin ca fostul presedinte Ion Iliescu a mintit cand a afirmat ca nu stia despre inchisorile CIA din Romania. Iliescu a fost contrazis si de actualul premier, Victor Ponta, dar.

FOTO. Mirel Palada, consilerul premierului Ponta, despre jurnalisti: Niste ticalosi. Niste nemernici. Pastele mamii lor de ticalosi

Mirel Palada, actualul consilier al premierului Ponta pe probleme de strategii guvernamentale si fostul purtator de cuvant al Guvernului, i-a jicnit din nou de ziaristi.

Mirel Palada, consilerul premierului Ponta, despre jurnalisti: Niste ticalosi. Niste nemernici

Mirel Palada, actualul consilier al premierului Ponta pe probleme de strategii guvernamentale si fostul purtator de cuvant al Guvernului, i-a jicnit din nou de ziaristi.

Ponta, despre romanul rapit in Burkina Faso: imi doresc la un moment dat sa avem vesti bune. Sa nu fim exagerat de optimisti

Premierul Victor Ponta spera sa primeasca vesti bune cu privire la rapirea romanului Iulian Ghergut in Burkina Faso, insa nu indeamna la optimism exagerat.

Klaus Iohannis, in Italia, despre votul romanilor din diaspora

Klaus Iohannis: Avem nevoie de o lege care sa asigure votul romanilor din diaspora. Este rolul Parlamentului sa discute si adopte o solutie, oricare ar fi aceea. Este rolul meu sa aduc in dezbaterea publica acest subiect si sa-i urmaresc evolutia. Si asa voi face! .

Subiectele zilei: Cristian Tudor Popescu, despre sediul CIA din Romania: Ion Iliescu si-a neglijat tratamentul cu Ginkgo Biloba; Cadrilater, istoria ascunsa a unor granite semnate cu sange - pamantul romanesc smuls Dobrogei de Marile Puteri; Secretul lui

Romania va cumpara inca o escadrila de avioane F-16. Decizia a fost anuntata in aceasta saptamana de ministrul Apararii, Mircea Dusa. Romania a cumparat deja prima escadrila de avioane F-16, care provin din excedentul Fortelor Aeriene ale Portugaliei. DW: Au existat in Romania inchisori secrete ale CIA? Numeroase indicii indreptatesc aceasta presupunere. Astfel, raportul privind cazurile de tortura aplicate de CIA, din decembrie 2014, mentioneaza Romania sub numele de cod Detention Site Black.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )