Libnet.ro
UNICEF

14:30

Russia Today: Ion Iliescu minte cand declara ca nu a stiut despre inchisorile CIA din Romania (VIDEO)

B1 B1,
Russia Today: Ion Iliescu minte cand declara ca nu a stiut despre inchisorile CIA din Romania (VIDEO)

Jurnalistii de la Russia Today sustin ca fostul presedinte Ion Iliescu a mintit cand a afirmat ca nu stia despre inchisorile CIA din Romania. Iliescu a fost contrazis si de actualul premier, Victor Ponta, dar. continuă pe B1

Ioan Talpes confirma afirmatiile lui Ion Iliescu despre centrul CIA din Romania

Fostul sef al Administratiei prezidentiale, Ioan Talpes, a confirmat, pentru publicatia germana Der Spiegel, afirmatiile lui Ion Iliescu despre locatia destinata CIA si a explicat ca autoritatile romane nu au stiut ce activitati desfasurau americanii .

Presedintele Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei cere autoritatilor romane o ancheta serioasa dupa afirmatiile lui Ion Iliescu privind o presupusa inchisoare CIA in Romania

Presedintele Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei, Anne Brasseur, saluta afirmatia fostului presedinte Ion Iliescu privind prezenta unui centru CIA in Romania si cere autoritatilor romane sa efectueze o investigatie serioasa. Intr-un interviu recent pentru Der Spiegel, fostul presedinte roman Ion Iliescu a recunoscut ca stia despre un centru CIA in Romania, desi neaga ca stia ce se intampla acolo, a afirmat Anne Brasseur, presedintele APCE. In urma declaratiilor lui Iliescu, procurorii romani trebuie sa efectueze o investigatie serioasa asupra faptelor si sa-i traga la raspundere pe cei care au comis infractiuni in acest context, afirma oficialul european.

Amnezicul Ion Iliescu

Ion Iliescu este subiect de studiu pentru istorici, politologi, sociologi si, mai nou, pentru psihiatri. Boala lui Ion Iliescu s-ar incadra in ceea ce doctorii denumesc amnezie tematica sau electiva, care apare in legatura cu anumite evenimente.

Cristian Tudor Popescu ii reproseaza lui Ion Iliescu ca scoate bufnite pe gura: Si-a neglijat, probabil, tratamentul cu Ginko Biloba

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu echivaleaza sediul CIA din Romania pentru care Ion Iliescu spune ca si-a dat aprobarea de principiu in perioada 2002-2003, cu casele conspirative ale fostei Securitati, argumentand astfel ca acum, ca si atunci, proprietarul nu trebuia sa stie ce se intampla acolo.

Ion Iliescu, declaratii despre inchisoarea CIA. Urmeaza o ancheta?

Presedintele Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei APCE), Anne Brasseur, saluta afirmatia fostului presedinte Ion Iliescu privind prezenta unui centru CIA in Romania si cere autoritatilor romane sa efectueze o investigatie serioasa, informeaza.

Consiliul Europei cere ancheta dupa afirmatiile lui Ion Iliescu privind inchisorile CIA

Presedintele Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei APCE), Anne Brasseur, solicita autoritatilor romane sa efectueze o investigatie serioasa privind declaratiile fostului presedinte Ion Iliescu, potrivit carora pe teritoriul Romaniei au existat inchisori CIA.

Presedintele APCE cere o ancheta serioasa dupa afirmatiile lui Ion Iliescu privind inchisoarea CIA

Presedintele Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei APCE), Anne Brasseur, saluta afirmatia fostului presedinte Ion Iliescu privind prezenta unui centru CIA in Romania si cere autoritatilor romane sa efectueze o investigatie serioasa, informeaza un comunicat al APCE.

Presedintele APCE cere Romaniei sa faca ancheta penala dupa afirmatiile lui Ion Iliescu privind inchisoarea CIA

Presedintele Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei APCE), Anne Brasseur, saluta afirmatia fostului presedinte Ion Iliescu privind prezenta unui centru CIA in Romania si cere autoritatilor romane sa efectueze anchete penale, informeaza un comunicat al APCE.

Fostul sef SRI il contrazice pe Ion Iliescu: Nu s-au aprobat centre speciale CIA in Romania

Fostul director al SRI George Maior a declarat, vineri, ca nu s-au aprobat centre speciale ale CIA in Romania si a sustinut ca fie fostul presedinte Ion Iliescu a fost interpretat gresit, fie s-a decontextualizat afirmatia sa in cadrul interviului acordat Spiegel Online, informeaza Mediafax.

George Maior, contrazicandu-l pe Ion Iliescu: Nu s-au aprobat centre speciale CIA in Romania

Fostul director al SRI George Maior il contrazice pe fostul presedinte Ion Iliescu si afirma ca nu s-au aprobat centre speciale ale CIA in Romania. Maior mai adauga ca, in cadrul interviului acordat revistei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )