Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ponta: Dupa alegeri probabil ca o sa facem din nou un tip de coabitare cu Basescu, nu are de ales

Antena3 Antena3,
Ponta: Dupa alegeri probabil ca o sa facem din nou un tip de coabitare cu Basescu, nu are de ales

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca presedintele Traian Basescu este tinut pana la alegeri de coabitare, iar dupa scrutin va fi facut, probabil, din nou, un tip de coabitare, el apreciind ca seful. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Dupa alegeri probabil o sa avem din nou coabitare cu Basescu, nu are de ales

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca procesul de coabitare dintre USL si Traian Basescu va continua, probabil, dupa parlamentare, el apreciind ca seful statului nu are de ales. Coabitarea il tine pe do.

Ponta: Sunt pregatit sa fiu din nou prim-ministru, dar numai cu o majoritate a USL

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca este pregatit sa preia din nou functia de prim-ministru dupa alegerile din 9 decembrie, insa numai daca USL va avea majoritatea. Daca USL va avea o majoritate.

Ponta, despre cafeaua de la Bruxelles cu seful statului: Basescu vorbeste din nou ca la ...

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, intrebat unde se va intalni cu presedintele Traian Basescu la Bruxelles, ca seful statului vorbeste, din nou, ca la carciuma si ca el nu se intalneste cu presedintele prin carciumi, in general netrecand pe acolo, potrivit Mediafax. Intrebat unde se va intalni cu Traian Basescu la Bruxelles, Ponta a raspuns: Unde, in Grand Place, unde?. Solicitat sa comenteze declaratia sefului statului referitoare, care a spus ca va da o cafea la Bruxelles, Ponta a .

Antonescu: Traian Basescu ar manifesta un comportament deviant daca nu l-ar desemna din nou premier pe Victor Ponta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, la Bistrita, ca situatia in care presedintele Traian Basescu nu-l va desemna din nou premier pe Victor Ponta ar insemna un comportament deviant din.

Ciprul ar putea fi retrogradat din nou

Agentia de evaluare financiara Moody's Investors Service a amenintat ca va retrograda din nou Ciprul, in special din cauza prelungirii negocierilor pe care aceasta tara le poarta cu troica creditorilor internationali UE, FMI, BCE) in vederea obtinerii unui pachet de salvare.

Steve Ballmer este din nou agresiv fata de iOS si Android

Va mai aduceti aminte de momentul glorios in care Steve Ballmer spunea ca Android-ul este pentru oameni de stiinta? Un an mai tarziu Steve face alte afirmatii care nu pot fi percepute decat ca fiind agresive. V-ati gandit vreodata sa descrieti sistemul de operare Android ca fiind salbatic si necontrolat? Pe langa o vulnerabilitate sporita la malware, Steve Ballmer a folosit aceste cuvinte pentru a se referi la sistemul de operare pentru mobile al celor de la Google. Pentru ca .

Larisa Dragulescu: O sa ma dezvirginez din nou. Afla ce planuri are fosta sotie a gimnastului!

Larisa Dragulescu, fosta sotie a gimnastului Marian Dragulescu, are planuri mari pentru perioada urmatoare. Dupa ce si-a facut de curand operatie pentru marirea bustului, Larisa intentioneaza sa se opereze.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )