Libnet.ro
UNICEF

20:45

Larisa Dragulescu: O sa ma dezvirginez din nou. Afla ce planuri are fosta sotie a gimnastului!

B1 B1,
Larisa Dragulescu: O sa ma dezvirginez din nou. Afla ce planuri are fosta sotie a gimnastului!

Larisa Dragulescu, fosta sotie a gimnastului Marian Dragulescu, are planuri mari pentru perioada urmatoare. Dupa ce si-a facut de curand operatie pentru marirea bustului, Larisa intentioneaza sa se opereze. continuă pe B1

Ponta: Sunt pregatit sa fiu din nou prim-ministru, dar numai cu o majoritate a USL

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca este pregatit sa preia din nou functia de prim-ministru dupa alegerile din 9 decembrie, insa numai daca USL va avea majoritatea. Daca USL va avea o majoritate.

Steve Ballmer este din nou agresiv fata de iOS si Android

Va mai aduceti aminte de momentul glorios in care Steve Ballmer spunea ca Android-ul este pentru oameni de stiinta? Un an mai tarziu Steve face alte afirmatii care nu pot fi percepute decat ca fiind agresive. V-ati gandit vreodata sa descrieti sistemul de operare Android ca fiind salbatic si necontrolat? Pe langa o vulnerabilitate sporita la malware, Steve Ballmer a folosit aceste cuvinte pentru a se referi la sistemul de operare pentru mobile al celor de la Google. Pentru ca .

Comentatorul sportiv Ilie Dobre a intrat din nou in Cartea Recordurilor

Ilie Dobre, comentatorul sportiv la Radio Romania Actualitati, a intrat din nou in Cartea Recordurilor, dupa ce a stabilit un recordul pentru cea mai lunga descriere radiofonica a unui gol fara pauze de.

Ion Iliescu, din nou la spital.

Fostul presedinte Ion Iliescu a fost din nou, miercuri dimineata, la Spitalul Elias pentru continuarea investigatiilor periodice, starea acestuia fiind buna, a declarat directorul medical al unitatii sanitare, dr. Dana Safta, potrivit Mediafax. Domnul presedinte a revenit miercuri la Spitalul Elias, continua investigatiile incepute cu o zi in urma. Starea acestuia este foarte buna si multumeste tuturor celor care se intereseaza de dumnealui, a spus Dana Safta. Directorul medical al .

Traian Basescu primeste din nou la Cotroceni delegatia FMI, CE si BM. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale: Nu exista o solicitare pentru o intalnire a lui Victor Ponta cu seful statului

Presedintele Traian Basescu urmeaza sa primeasca din nou, miercuri, la Palatul Cotroceni, delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului a mai avut o intrevedere cu delegatia creditorilor internationali joia trecuta, la Cotroceni. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Bogdan Oprea, a precizat, la solicitarea HotNews. ro, ca nu exista deocamdata o solicitare punctuala pentru o zi si o ora exacta din partea premierului Victor Ponta pentru o intalnire cu seful statului.

Traian Basescu primeste din nou la Cotroceni delegatia FMI, CE si BM. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale: Nu exista o solicitare pentru o intalnire a lui Victor Ponta cu seful statului. / Ponta anunta ca il va suna pe Basescu in cursul z

Presedintele Traian Basescu urmeaza sa primeasca din nou, miercuri, la Palatul Cotroceni, delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului a mai avut o intrevedere cu delegatia creditorilor internationali joia trecuta, la Cotroceni. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Bogdan Oprea, a precizat, la solicitarea HotNews. ro, ca nu exista deocamdata o solicitare punctuala pentru o zi si o ora exacta din partea premierului Victor Ponta pentru o intalnire cu seful statului. UPDATE ora 17:25): Premierul Victor Ponta a declarat marti, la Bruxelles, ca il va suna in cursul zilei, in drum spre aeroport, pe presedintele Traian Basescu, pentru a stabili o intalnire.

Traian Basescu primeste din nou la Cotroceni delegatia FMI, CE si BM. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale: Nu exista o solicitare pentru o intalnire a lui Victor Ponta cu seful statului/ Ponta anunta ca il va suna pe Basescu in cursul zil

Presedintele Traian Basescu urmeaza sa primeasca din nou, miercuri, la Palatul Cotroceni, delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului a mai avut o intrevedere cu delegatia creditorilor internationali joia trecuta, la Cotroceni. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Bogdan Oprea, a precizat, la solicitarea HotNews. ro, ca nu exista deocamdata o solicitare punctuala pentru o zi si o ora exacta din partea premierului Victor Ponta pentru o intalnire cu seful statului. UPDATE ora 18:45) Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, ca va avea o intalnire cu premierul Victor Ponta in zilele urmatoare, miercuri sau joi, in functie de programul fiecaruia. UPDATE ora 17:25): Premierul Victor Ponta a declarat marti, la Bruxelles, ca il va suna in cursul zilei, in drum spre aeroport, pe presedintele Traian Basescu, pentru a stabili o intalnire.

Basescu se va intalni maine din nou cu delegatia FMI

Traian Basescu se va intalni maine din nou cu delegatia FMI, pentru a doua oara in aceasta saptamana, conform Antena3. ro.

Traian Basescu se intalneste din nou cu FMI, a doua oara in decurs de o saptamana

Traian Basescu se va intalni maine din nou cu delegatia FMI, pentru a doua oara in aceasta saptamana. Delegatia FMI se va intalni de asemenea si cu premierul Victor Ponta. Stire in curs de actualizare.

Blaga dezvaluie ce planuri are ARD dupa alegeri. Cu Crin, fara Crin...

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat miercuri ca daca USL nu va obtine un scor de 49% la alegerile parlamentare, iar ARD va atinge 20%, atunci garantat alianta nou constituita va face oficial propunerea PNL.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )