Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ponta, dupa votul din Senat cu privire la modificarile la Codul Penal: Am vazut o majoritate covarsitoare

Antena3 Antena3,
Ponta, dupa votul din Senat cu privire la modificarile la Codul Penal: Am vazut o majoritate covarsitoare

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, dupa adoptarea de catre Senat a modificarilor la Codul penal si Codul de procedura penala, ca in legatura cu acest proiect a vazut votul unei majoritati. continuă pe Antena3

Ponta, despre votul din Senat privind modificarile la Codul penal: Toate grupurile parlamentare au votat pentru

Toate grupurile parlamentare au votat pentru modificarile aduse Codului penal si Codului de procedura penala, a subliniat premierul Victor Ponta, relateaza Mediafax.

Mesajul premierului Ponta dupa tragedia din Pakistan: Regret profund pierderile de vieti omenesti. Ambasadorul nostru este in afara oricarui pericol

Prim-ministrul Victor Ponta a transmis, vineri, prin intermediul Facebook, un mesaj de regret in urma tragediei petrecute in Pakistan. Am primit confirmarea ca ambasadorul nostru in Pakistan este in afara oric.

Demisia ministrului Muncii, Rovana Plumb, ceruta de grupul parlamentar al Partidului National Liberal din Senat

Grupul parlamentar al Partidului National Liberal din Senat a depus, luni, in plen, o motiune simpla, intitulata Avem 3,7 milioane de motive pentru a cere demisia ministrului muncii; copiii Romaniei si alocatia.

PNL vrea sa se dea o Hotarare de incuviintare a retinerii si arestarii lui Dan Sova, pe votul din 25 martie: PSD sa o conteste la Curtea Constitutionala. Vor sa se ascunda in reluarea votului

Senatorul liberal Cristian Bodea a declarat luni, cu privire la hotararea Senatului in cazul votului dat in 25 martie pe cerera de retinere si incuviintare a lui Dan Sova care a fost declarata neconstitutionala, ca ar trebui sa se dea si o Hotarare de incuviintare a cererii, care s-ar putea dea doar in baza Constitutiei, pe care PSD sa o conteste la randul sau la CCR.

Victor Ponta, dupa ce Klaus Iohannis l-a criticat pentru vizita recenta din tarile arabe: Trebuia sa pun eu mana pe telefon

Premierul Victor Ponta a acceptat o afirmat luni seara ca la urmatoarea vizita pe care o va efectua in strainatate va pune mana pe telefon personal pentru a-l anunta pe presedintele Klaus Iohannis, dupa ce seful statului l-a acuzat recent ca a mers intr-un turneu in tarile arabe pe cont propriu.

Victor Ponta, despre vizita din tarile arabe: A fost o lipsa de comunicare. Trebuia sa pun mana pe telefon sa comunic direct cu presedintele

Victor Ponta recunoaste ca ar fi trebuit sa-l sune personal pe presedintele Klaus Iohannis inainte sa plece in vizita oficiala in tarile arabe, si cel mai probabil, la mijloc, a fost o lipsa de comunicare.

Regatul britanic, dupa seismul din 7 mai

Rezultatele legislativelor britanice au fost descrise ca cele mai surprinzatoare de dupa 1945, cu alura de seism. in pofida sondajelor, expertilor, politicienilor si a presei, britanicii au oferit cea mai mare surpriza majoritate absoluta pentru David Cameron.

Germania, Marea Britanie si Turcia suspenda zborurile cu avioanele de tip Airbus A400M dupa accidentul din Sevilla

Germania, Marea Britanie si Turcia au suspendat, duminica, zborurile cu avioanele de tip Airbus A400, dupa prabusirea unui astfel de aparat langa aeroprotul din Sevilla, soldat cu cel putin patru persoane,.

Alpinistul Justin Ionescu, dupa cutremurul din Nepal: Apreciez foarte mult viata

Cu Justin Ionescu 38 ani), unul dintre cei cinci alpinisti romani aflati in Himalaya in timpul cutremurului, m-am intalnit vineri, la o zi dupa ce s-a intors din Nepal. Mi-a spus ca tot ce iti doreste este sa bea o Cola si sa guste din viata.

Elena Udrea a acordat primul interviu de dupa iesirea din arest in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV: Vezi care au fost principalele declaratii ale fostului ministru

Elena Udrea a sustinut duminica seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV primul interviu primul interviu de la iesirea din arest. in cadrul interviului, fostul ministru a vorbit despre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )