Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ponta, huiduit la Drobeta Turnu Severin: Un barbat a vrut sa-i ofere cadou o barcuta si niste cizme (FOTO)

B1 B1,
Ponta, huiduit la Drobeta Turnu Severin: Un barbat a vrut sa-i ofere cadou o barcuta si niste cizme (FOTO)

Premierul Victor Ponta a fost huiduit in cadrul vizitei sale la Drobeta Turnu Severin, in fata Prefecturii Mehedinti. Demisia, demisia!, Hotii, hotii, Noi ne dezicem de tine, demisia, Romania. continuă pe B1

Premierul, huiduit la Turnu Severin. Un cetatean a vrut sa-i ofere cadou o barcuta si o pereche de cizme

Vizita premierului Victor Ponta la Drobeta Turnu Severin nu a fost lipsita de incidente. in timp ce acesta se afla in Prefectura Mehedinti la o discutie cu primarii din judetul Mehedinti, un grup de severineni il huiduiau pe platoul din fata institutiei.

VIDEO Premierul huiduit la Turnu Severin. Un cetatean a vrut sa-i ofere cadou o barcuta si o pereche de cizme

Vizita premierului Victor Ponta la Drobeta Turnu Severin nu a fost lipsita de incidente. in timp ce acesta se afla in Prefectura Mehedinti la o discutie cu primarii din judet, un grup de severineni il huiduiau pe platoul din fata institutiei.

VIDEO Premierul, huiduit la Turnu Severin. Un cetatean a vrut sa-i ofere cadou o barcuta si o pereche de cizme

Vizita premierului Victor Ponta la Drobeta Turnu Severin nu a fost lipsita de incidente. in timp ce acesta se afla in Prefectura Mehedinti la o discutie cu primarii din judet, un grup de severineni il huiduiau pe platoul din fata institutiei.

incep Zilele orasului Drobeta-Turnu-Severin. Programul manifestatiilor

Miercuri, 23 aprilie, de Sfantul Gheorghe, patronul spiritual al municipiului Drobeta Turnu Severin, se da startul petrecerii Zilelor Severinului. Se anunta un weekend plin de evenimente pentru severineni. Locuitorii municipiului au de unde alege: concerte in aer liber, expozitii, manifestari sportive, concursuri cu gladiatori, muzica populara.

Hramul Catedralei Episcopale din Drobeta Turnu Severin

Sarbatoarea Catedralei Episcopale invierea Domnului si ,,Sfantul Mare Mc. Gheorghe, purtatorul de biruinta - ocrotitorul municipiului Drobeta Turnu Severin, reprezinta pentru clerul si credinciosii din Episcopia Severinului si Strehaiei un prilej de aleasa bucurie duhovniceasca.

Banicioiu vrea sa urgenteze modernizarea maternitatii din Drobeta Turnu Severin

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat vineri ca va incepe demersurile pentru identificarea unor solutii de dotare cu aparatura medicala a Blocului materno-infantil din Drobeta Turnu Severin.

Premierul Victor Ponta da startul campaniei electorale pentru europarlamentare la Turnu Severin

Premierul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea vor prezenti vineri in Drobeta Turnu Severin, chiar in prima zi de campanie electorala pentru alegerile europarlamentare.

Victor Ponta spune ca a avut o relatie foarte buna cu Adrian Duicu

Aflat in vizita in judetul condus pana mai acum de baronul PSD de Mehedinti, Adrian Duicu, arestat pentru sapte sapte de coruptie, premierul Victor Ponta a declarat vineri la Drobeta Turnu Severin ca a avut o relatie foarte buna cu acesta.

Victor Ponta: in urmatorii 100 de ani aici la RAAN trebuie macar sa se depoziteze apa grea

Premierul Victor Ponta, aflat vineri dupa-amiaza la Drobeta Turnu Severin, a declarat ca a solicitat efectuarea unui studiu la Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare privind perspectivele economice ale regiei, aflata din septembrie 2013 in insolventa.

Dorinta de a se inchina la sfintele moaste a invins ploaia la Turnu Severin

Slujba prilejuita de hramul Catedralei Episcopale invierea Domnului si Sfantul Mare Mucenic Gheorghe a fost oficiata joi dimineata de catre un sobor de arhierei, membri ai Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane, ceremonia desfasurandu-se in interiorul Catedralei Episcopale din Drobeta Turnu Severin.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )