Libnet.ro
UNICEF

19:31

Ponta: Ideea lui Basescu a unui referendum privind Rosia Montana este foarte buna.

România Liberă România Liberă,
Ponta: Ideea lui Basescu a unui referendum privind Rosia Montana este foarte buna.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, dupa sedinta USL, ca ideea exprimata de seful statului, Traian Basescu, de a declansa un referendum privind proiectul Rosia Montana, este una foarte buna, informeaza Mediafax. Daca presedintele Traian Basescu, conform atributiilor sale constitutionale, considera util sa declanseze un referendum, cred ca e o idee foarte buna, a spus Ponta. Citeste si Basescu: Ponta, cati bani ai luat de la Rosia Montana? Ponta a spus ca, daca nu s-ar fi facut partea . continuă pe România Liberă

Ponta este de acord cu organizarea unui referendum pentru Rosia Montana

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca este in continuare un sustinator al mineritului si ca el nu exclude optiunea de a convoca un referendum pe acest subiect simultan cu europarlamentarele. La.

Radu Tudor: Daca ar fi avut curaj politic, Basescu facea referendum pentru Rosia Montana in timpul guvernarii proprii

Jurnalistul Radu Tudor a comentat in cadrul emisiunii La ordinea zilei de la Antena 3 pe tema referendumului propus de presedintele Traian Basescu in privinta proiectului de la Rosia Montana. Daca Traian Bas.

Directorul general RMGC, despre un referendum privind Rosia Montana: Nu cred ca cineva din Constanta sau Dorohoi ar trebuie sa se pronunte

Directorul general al companiei Rosia Montana Gold Corporation RMGC), Dragos Tanase, a declarat la RFI ca cei care ar avea legitimitatea sa se pronunte in privinta proiectului de la Rosa Montana sunt comunitatile locala, nu cineva din Constanta sau Dorohoi. Directorul general al companiei Rosia Montana Gold Corporation RMGC), Dragos Tanase, a declarat la RFI ca cei care ar avea legitimitatea sa se pronunte in privinta proiectului de la Rosa Montana sunt comunitatile locala, nu cineva din Constanta sau Dorohoi.

Ponta: Ideea unui referendum pe tema Rosia Montana mi se pare buna. Vreau sa explic ca proiectul nu este acelasi ca in 2011

Premierul Victor Ponta spune ca ideea unui referendum pe baza proiectului Rosia Montana este o idee foarte buna. Seful executivului a dorit sa faca anumite clarificari legate de acest proiect, care a iscat.

Deputatii agreeaza ideea infiintatii unei comisii speciale privind Rosia Montana

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, ca ar fi potrivita infiintarea unei comisii parlamentare speciale pe tema proiectului de la Rosia Montana, intrucat in acest mod toata lumea ar putea sa-si spuna astfel punctul de vedere.

Ponta: Nu am luat niciun ban pentru Rosia Montana. Referendumul este o idee foarte buna

Premierul Victor Ponta este de acord cu organizarea unui referendum pentru Rosia Montana, idee avansata de presedinte in aceasta dimineata la Adevarul Live. Ponta i-a transmis totodata presedintelui ca nu a luat niciun ban pentru Rosia Montana.

Traian Basescu: Nu exclud sa convoc un referendum pentru Rosia Montana simultan cu europarlamentarele

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca este in continuare un sustinator al mineritului, ca promovarea prin lege a exploatarii de la Rosia Montana este o dovada de lasitate a Guvernului si ca el nu exclude optiunea de a convoca un.

Basescu: Nu exclud sa convoc referendum pentru Rosia Montana simultan cu europarlamentarele

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca promovarea prin lege a exploatarii de la Rosia Montana este o dovada de lasitate a Guvernului, informeaza Mediafax. Seful statului a spus,.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )