Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta: Ilescu are dreptate, nu trebuia sa vorbesc despre un procuror

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta: Ilescu are dreptate, nu trebuia sa vorbesc despre un procuror

Premierul Victor Ponta a declarat ca fostul presedinte Ion Iliescu are dreptate cand spune ca actualul sef al Guvernului este tanar, domnia sa admitand ca nu ar fi trebuit sa vorbeasca nominal despre un procuror si precizand ca, de fapt, conflictul sau este cu Traian Basescu, informeaza sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta: Iliescu are dreptate, nu trebuia sa vorbesc despre un procuror. Conflictul meu e cu Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, ca fostul presedinte Ion Iliescu are dreptate cand spune ca actualul sef al Guvernului este tanar, liderul PSD recunoscand ca nu ar fi trebuit sa vorbeasca nominal despre un procuror si precizand ca, de fapt, conflictul sau este cu Traian Basescu, transmite Mediafax.

Ponta: Iliescu are dreptate, nu trebuia sa vorbesc despre un procuror

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, ca fostul presedinte Ion Iliescu are dreptate cand spune ca actualul sef al Guvernului este tanar, liderul PSD admitand ca nu ar fi trebuit sa vorbeasca nominal.

Ponta: Iliescu are dreptate, nu trebuia sa vorbesc despre un procuror

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, ca fostul presedinte Ion Iliescu a avut dreptate cand a declarat ca nu ar fi trebuit sa vorbeasca nominal despre un procuror. Ponta a precizat ca este in conflict cu Traian Basescu, nu cu Justitia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2359 seconds )