Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ponta: Iliescu are dreptate, nu trebuia sa vorbesc despre un procuror

Adevărul Adevărul,
Ponta: Iliescu are dreptate, nu trebuia sa vorbesc despre un procuror

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, ca fostul presedinte Ion Iliescu a avut dreptate cand a declarat ca nu ar fi trebuit sa vorbeasca nominal despre un procuror. Ponta a precizat ca este in conflict cu Traian Basescu, nu cu Justitia. continuă pe Adevărul

Ponta: Iliescu are dreptate, nu trebuia sa vorbesc despre un procuror. Conflictul meu e cu Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, ca fostul presedinte Ion Iliescu are dreptate cand spune ca actualul sef al Guvernului este tanar, liderul PSD recunoscand ca nu ar fi trebuit sa vorbeasca nominal despre un procuror si precizand ca, de fapt, conflictul sau este cu Traian Basescu, transmite Mediafax.

Ponta: Iliescu are dreptate, nu trebuia sa vorbesc despre un procuror

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, ca fostul presedinte Ion Iliescu are dreptate cand spune ca actualul sef al Guvernului este tanar, liderul PSD admitand ca nu ar fi trebuit sa vorbeasca nominal.

Victor Ponta: Ion Iliescu are dreptate, nu trebuia sa vorbesc despre un procuror

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, ca Ion Iliescu are dreptate cand spune ca nu ar fi trebuit sa vorbeasca nominal despre un procuror. Da, are dreptate, a spus, joi seara, Ponta, comentand.

Ponta: Ilescu are dreptate, nu trebuia sa vorbesc despre un procuror

Premierul Victor Ponta a declarat ca fostul presedinte Ion Iliescu are dreptate cand spune ca actualul sef al Guvernului este tanar, domnia sa admitand ca nu ar fi trebuit sa vorbeasca nominal despre un procuror si precizand ca, de fapt, conflictul sau este cu Traian Basescu, informeaza sursele de presa.

Ponta: Iliescu avea dreptate, nu trebuia sa vorbesc despre Papici.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, ca el nu l-a sunat nici pe ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, si nici Procurorul General, Tiberiu Nitu, pentru a cere demiterea din functie a procurorului Lucian Papici. Sunt si tanar si imprudent, Iliescu avea dreptate, eu nu trebuia sa vorbesc despre un procuror. Conflictul meu e cu Basescu, care da telefoane la procurori si ordine in justitie, a declarat premierul. Victor Ponta a adaugat ca va face tot ce tine de functia sa de premier si .

Premierul Ponta: Guvernul are probleme cu incasarile la buget

Premierul Victor Ponta a declarat ca Guvernul are probleme cu incasarile la buget, in primul rand ca urmare a reorganizarii ANAF. Primul ministru spera ca noul Cod al insolventei va combate evaziunea fiscala.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )