Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta se intalneste cu Iohannis pentru a discuta despre romanul rapit in Burkina Faso

România Liberă România Liberă,
Ponta se intalneste cu Iohannis pentru a discuta despre romanul rapit in Burkina Faso

Situatia romanului rapit in Burkina Faso este gestionata de celula de criza de la nivelul Ministerului de Externe, care va transmite si toate comunicarile publice, a declarat premierul Victor Ponta, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Ministrul de Externe se intoarce DE URGENTA in tara, pe fondul informatiilor despre romanul rapit in Burkina Faso

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu, aflat la Bruxelles, se intoarce, marti, de urgenta in tara, in urma informatiilor aparute in presa despre romanul rapit in Burkina Faso, au precizat pentru surse.

Ponta, discutie la Cotroceni cu Iohannis. Principalele teme de discutie

UPDATE: Ponta a ajuns la Cotroceni unde va discuta cu Klaus Iohannis despre romanul rapit in Burkina Faso si nominalizarea unei persoane pentru Ministerul Dezvoltarii.

Ponta si Iohannis discuta despre situatia romanului rapit in Burkina Faso, la Cotroceni

Premierul Victor Ponta se afla la Palatul Cotroceni, unde vorbeste cu presedintele Klaus Iohannis despre situatia romanului rapit in Burkina Faso. Reporterul Antena 3, Iosif Buble, a explicat ca.

Ponta: Deschidem o celula de criza la MAE pentru romanul rapit. Posibil sa ma intanesc si cu Iohannis

Situatia romanului rapit in Burkina Faso este gestionata de catre celula de criza de la nivelul Ministerului de Externe, care va transmite si toate comunicarile publice, a declarat premierul Victor Ponta, precizand ca presedintele Klaus Iohannis a fost.

Klaus Iohannis, informat constant despre situatia romanului rapit

Presedintele Klaus Iohannis este informat constant in legatura cu evolutia situatiei romanului rapit in Burkina Faso, a precizat Administratia prezidentiala.

Cine il poate salva pe romanul rapit de islamisti?

La 10 ani de la episodul Irak, teroristii ameninta cu moartea un alt cetatean roman, luat ostatic in Africa. Islamisti influentati de Statul Islamic cer statului roman bani in schimbul eliberarii lui Iulian Ghergut, fapt pentru care o celula de criza care implica inclusiv Cotroceniul gestioneaza operatiunile. Fostul presedinte Traian Basescu sustine insa ca autoritatile de la Bucuresti s-au miscat foarte incet in cazul lui Iulian Ghergut.

Romanul rapit in Burkina Faso: scenariile celulei de CRIZA

MAE precizeaza ca reprezentantii institutiilor care fac parte din Celula de criza au analizat diverse scenarii de evolutie a cazului si au examinat actiunile posibile pentru solutionarea situatiei cetateanului roman luat ostatic, solicitand, totodata.

Cine il poate salva pe romanul rapit in Burkina Faso

La Bucuresti, Romania a alcatuit o celula de criza care gestioneaza situatia cetateanului rapit in Burkina Faso. Dar in mod concret, acesta va fi salvat de fortele militare din Africa.

Radu Tudor: Serviciile de informatii au un rol esential in povestea cu romanul rapit in Burkina Faso

Realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, Radu Tudor, a explicat ca zona in care a avut loc rapirea romanului este o zona sensibila, instabila, in care se fac eforturi mari internationale pentru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )