Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cine il poate salva pe romanul rapit de islamisti?

România Liberă România Liberă,
Cine il poate salva pe romanul rapit de islamisti?

La 10 ani de la episodul Irak, teroristii ameninta cu moartea un alt cetatean roman, luat ostatic in Africa. Islamisti influentati de Statul Islamic cer statului roman bani in schimbul eliberarii lui Iulian Ghergut, fapt pentru care o celula de criza care implica inclusiv Cotroceniul gestioneaza operatiunile. Fostul presedinte Traian Basescu sustine insa ca autoritatile de la Bucuresti s-au miscat foarte incet in cazul lui Iulian Ghergut. continuă pe România Liberă

Cine il poate salva pe romanul rapit in Burkina Faso

La Bucuresti, Romania a alcatuit o celula de criza care gestioneaza situatia cetateanului rapit in Burkina Faso. Dar in mod concret, acesta va fi salvat de fortele militare din Africa.

Clipurile favorite ale romanilor pe YouTube: cum a ajuns o reclama la sampon in topul ultimilor 10 ani

In urma cu 10 ani, trei tineri - Chad Hurley, Steven Chen si Jawed Karim - lansau YouTube. Legenda spune ca voiau sa arate prietenilor niste clipuri filmate la o petrecere, insa adevarul este ca sursa lor de inspiratie a fost incidentul lui Janet Jackson de la finala Super Bowl din 2004.

VIDEO Cele mai vizualizate video-uri de pe YouTube in Romania din ultimii 10 ani: Sunt un cocalar - cel mai vizionat video non-music

Google sarbatoreste in luna mai din acest an 10 ani de la lansarea primei versiuni a serviciului video YouTube, iar pentru a marca acest lucru a publicat topurile celor mai vizualizate video-uri de pe YouTube in Romania, de la inceputul serviciului si pana in prezent. Astfel, cel mai vizualizat videoclip muzical de pe IP-uri din Romania este J Balvin cu piesa Tranquila, iar cel mai vizualizat video non-music este 'Sunt un cocalar', un pamflet publicat de tinerii de la Noaptea Tarziu. Citeste in articol cateva informatii cheie despre YouTube in Romania si 10 lucruri pe care nu le stiai despre YouTube.

Buna, sunt Anca si am peste 10 ani in Corporatie!

Buna, sunt Anca si am peste 10 ani in Corporatie! am zis, temator dar cu speranta ca exista Viata si dupa 9 ore la birou si inca 2 in trafic. Altele 9 le dorm. Buna, Ancaaaaa! zisera toti in cor. Acum mai bine de 10 ani, cand aveam ochelari cu rame mari si groase, parul prins intr-o coada de cal si prea putini prieteni, m-am imprietenit cu Corporatia.

Ministrul de Externe se intoarce DE URGENTA in tara, pe fondul informatiilor despre romanul rapit in Burkina Faso

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu, aflat la Bruxelles, se intoarce, marti, de urgenta in tara, in urma informatiilor aparute in presa despre romanul rapit in Burkina Faso, au precizat pentru surse.

10 ani de Youtube. Ce au urmarit cel mai mult internautii romani

In urma cu 10 ani, trei tineri Chad Hurley, Steven Chen si Jawed Karim lansau YouTube. Legenda spune ca voiau sa arate prietenilor niste clipuri filmate la o petrecere, insa adevarul este ca sursa lor de inspiratie a fost incidentul lui Janet Jackson de la finala Super Bowl din 2004. in februarie 2005 [] 10 ani de Youtube. Ce au urmarit cel mai mult internautii romani Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Ponta: Deschidem o celula de criza la MAE pentru romanul rapit. Posibil sa ma intanesc si cu Iohannis

Situatia romanului rapit in Burkina Faso este gestionata de catre celula de criza de la nivelul Ministerului de Externe, care va transmite si toate comunicarile publice, a declarat premierul Victor Ponta, precizand ca presedintele Klaus Iohannis a fost.

Ponta se intalneste cu Iohannis pentru a discuta despre romanul rapit in Burkina Faso

Situatia romanului rapit in Burkina Faso este gestionata de celula de criza de la nivelul Ministerului de Externe, care va transmite si toate comunicarile publice, a declarat premierul Victor Ponta, relateaza Mediafax.

Cea mai mare mafie bancara din ultimii 10 ani: Zeci de milioane de euro la Udrea, Truica si Adrian Sarbu

Dupa ani de zile in care mafia a stapanit aproape orice in Romania, scandalul creditelor luate de milionari dezvaluie cea mai mare frauda bancara. Reteaua politico-mafiota a furat 43,5 milioane de euro de la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )