Libnet.ro
UNICEF

20:15

Romanul rapit in Burkina Faso: scenariile celulei de CRIZA

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romanul rapit in Burkina Faso: scenariile celulei de CRIZA

MAE precizeaza ca reprezentantii institutiilor care fac parte din Celula de criza au analizat diverse scenarii de evolutie a cazului si au examinat actiunile posibile pentru solutionarea situatiei cetateanului roman luat ostatic, solicitand, totodata. continuă pe Wall-Street Ro

Cine il poate salva pe romanul rapit in Burkina Faso

La Bucuresti, Romania a alcatuit o celula de criza care gestioneaza situatia cetateanului rapit in Burkina Faso. Dar in mod concret, acesta va fi salvat de fortele militare din Africa.

MAE: Celula de criza a solicitat sprijinul partenerilor internationali in cazul romanului rapit in Burkina Faso

MAE precizeaza intr-un comunicat emis marti seara ca reprezentantii institutiilor care fac parte din Celula de criza au analizat diverse scenarii de evolutie a cazului si au examinat actiunile posibile pentru solutionarea situatiei cetateanului roman luat ostatic, in urma consultarii datelor existente, solicitand si sprijinul partenerilor internationali.

Ponta se intalneste cu Iohannis pentru a discuta despre romanul rapit in Burkina Faso

Situatia romanului rapit in Burkina Faso este gestionata de celula de criza de la nivelul Ministerului de Externe, care va transmite si toate comunicarile publice, a declarat premierul Victor Ponta, relateaza Mediafax.

Cazul romanului rapit in Burkina Faso de TERORISTI. Cum actioneaza MAE. Reactiile lui Ponta si Basescu

Rapirea romanului din Burkina Faso a fost revendicata de un grup afiliat Statului Islamic. Celula de criza interinstitutionala verifica autenticitatea mesajului audio cu rapirea. La Cotroceni, au loc discutii intre Iohannis si Ponta, pe aceasta tema.

Ministrul de Externe se intoarce DE URGENTA in tara, pe fondul informatiilor despre romanul rapit in Burkina Faso

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu, aflat la Bruxelles, se intoarce, marti, de urgenta in tara, in urma informatiilor aparute in presa despre romanul rapit in Burkina Faso, au precizat pentru surse.

MAE: Celula de criza a solicitat sprijinul partenerilor internationali in cazul romanului rapit in Burkina Faso

Reprezentantii Celulei de criza au avut o serie de reuniuni in care au analizat diverse scenarii in cazul romanului rapit si au examinat toate actiunile posibile pentru solutionarea situatiei. De asemenea, ei.

MAE: Celula de criza verifica veridicitatea informatiilor din presa privind romanul rapit in Burkina Faso

Ministerul Afacerilor Externe precizeaza ca autoritatile romane reprezentate in Celula de criza verifica in regim de urgenta veridicitatea informatiilor prezentate in presa, inclusiv a mesajului audio, prin.

MAE verifica veridicitatea informatiilor din presa privind romanul rapit in Burkina Faso

Ministerul Afacerilor Externe precizeaza ca autoritatile romane reprezentate in Celula de criza verifica in regim de urgenta veridicitatea informatiilor prezentate in presa, inclusiv a mesajului audio, prin.

Victor Ponta: Voi discuta cu Klaus Iohannis despre situatia romanului rapit in Burkina Faso si despre nominalizarea unui nou ministru al Dezvoltarii

Situatia romanului rapit in Burkina Faso este gestionata de celula de criza de la nivelul Ministerului de Externe, care va transmite si toate comunicarile publice, a declarat premierul Victor Ponta, precizand.

O grupare jihadista revendica rapirea romanului in Burkina Faso

ACTUALIZARE 07:53 MAE verifica veridicitatea informatiilor, inclusiv a mesajului audio Ministerul Afacerilor Externe ne-a transmis ca autoritatile romane competente, reprezentate in Celula de criza interinstitutionala convocata dupa rapirea romanului din Burkina Faso verifica in regim de urgenta veridicitatea informatiilor prezentate in stirea de presa, inclusiv a mesajului audio.

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )