Libnet.ro
UNICEF

17:31

Ponta l-a nominalizat pe Dacian Ciolos pentru postul de comisar european la Agricultura

România Liberă România Liberă,
Ponta l-a nominalizat pe Dacian Ciolos pentru postul de comisar european la Agricultura

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, pentru Mediafax, ca a transmis scrisoarea prin care Dacian Ciolos este propus pentru un nou mandat de comisar european din partea Romaniei, pentru portofoliul Agriculturii. continuă pe România Liberă

Victor Ponta l-a nominalizat pe Dacian Colos pentru un nou mandat de comisar european

Dacian Ciolos a fost propus pentru un nou mandat de comisar european din partea Romaniei, pentru portofoliul de la Agricultura, a anuntat, joi seara, premierul Victor Ponta, potrivit B1 TV. El a precizat ca a.

Ponta l-a propus oficial pe Ciolos pentru un nou mandat de comisar european

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, pentru Mediafax, ca a transmis scrisoarea prin care Dacian Ciolos este propus pentru un nou mandat de comisar european din partea Romaniei, pentru portofoliul Agriculturii.

Premierul Ponta a transmis scrisoarea prin care Dacian Ciolos este propus pentru un nou mandat de comisar european din partea Romaniei

Premierul Victor Ponta a anuntat ca a transmis scrisoarea prin care Dacian Ciolos este propus pentru un nou mandat de comisar european din partea Romaniei, pentru portofoliul Agriculturii. Potrivit Mediafax,.

Victor Ponta a transmis scrisoarea prin care Dacian Ciolos este propus pentru un nou mandat de comisar european

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, agentiei Mediafax ca a transmis scrisoarea prin care Dacian Ciolos este propus pentru un nou mandat de comisar european din partea Romaniei, pentru portofoliul Agriculturii.

CE propune dublarea contingentelor de export pentru fructe din Moldova

Comisia Europeana CE) propune dublarea contingentelor de export fara taxe vamale pe piata europeana pentru mere, prune si struguri de masa din Republica Moldova, a declarat astazi comisarul pentru Agricultura, Dacian Ciolos, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )