Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ponta: Nu am nicio propunere de facut la sefia Ministerului Sanatatii pana la alegeri

Adevărul Adevărul,
Ponta: Nu am nicio propunere de facut la sefia Ministerului Sanatatii pana la alegeri

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, dupa sedinta conducerii USL, ca nu s-a discutat in cadrul Uniunii despre Ministerul Sanatatii in ceea ce priveste interimatul sau, numirea unui alt ministru sau o rocada, el aratand ca nu are de facut nicio alta propunere la minister pana la alegeri. continuă pe Adevărul

Ponta: Nu am nicio propunere de facut la sefia Ministerului Sanatatii pana la alegeri.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, dupa sedinta conducerii USL, ca nu s-a discutat in cadrul Uniunii despre Ministerul Sanatatii in ceea ce priveste interimatul sau, numirea unui alt ministru sau o rocada, el aratand ca nu are de facut nicio alta propunere la minister pana la alegeri, potrivit Mediafax. Nu s-a discutat nimic in cadrul USL pentru ca nu am de facut nicio alta propunere pana pe 9 decembrie. Prefer sa existe in toate ministerele cat mai multa stabilitate. De aceea, la .

Victor Ponta: Raed Arafat nu doreste sa fie ministru in noul Guvern, de dupa parlamentare

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca Raed Arafat a refuzat sefia Ministerului Sanatatii chiar si dupa parlamentare. Astfel, premierul va nominaliza o alta persoane pentru functia respectiva, cu un.

Raed Arafat, preia atributiile de ministru al Sanatatii pana la alegerile din 9 decembrie

Premierul Victor Ponta a afirmat ca a discutat cu Raed Arafat, subsecretarul de stat in Mnisterul Sanatatii, iar acesta a acceptat sa preia atributiile de ministru pana pe data de 9 decembrie, fara a ocupa efectiv postul de ministru, urmand ca un nou ministru sa fie desemnat in viitorul guvern, dupa alegeri, relateaza sursele de presa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )