Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ponta: Proiectul Rosia Montana poate fi indreptat in Parlament. ...

România Liberă România Liberă,
Ponta: Proiectul Rosia Montana poate fi indreptat in Parlament. ...

Premierul Ponta s-a declarat, luni, la TVR, de acord ca proiectul de lege privind Rosia Montana sa fie imbunatatit de Parlament. Singurele puncte pe care premierul doreste sa le pastreze in proiect sunt majorarea redeventei de la 2% la 6% precum si cresterea garantiei de mediu solicitate companiei care realizeaza exploatarea, relateaza Mediafax. Moderatorul a amintit ca despre proiectul de lege se spune ca are probleme. Si atunci haideti sa-l indreptam in Parlament, daca e o problema cu . continuă pe România Liberă

Proteste in toate orasele importante ale tarii fata de proiectul Rosia Montana

Proteste fata de proiectul Rosia Montana au loc duminica, 15 septembrie, in mai multe orase din tara, printre care Alba-Iulia, Cluj-Napoca, Iasi, Craiova, Suceava, Buzau, Constanta, Timisoara, Sibiu, Targu Mures si Brasov. In Piata Unirii din Cluj-Napoca protesteaza peste o mie de persoane, acestea cerand respingerea proiectului Rosia Montana si demiterea ministrilor Dan Sova, Rovana Plumb, Daniel Barbu, a premierului Victor Ponta si a lui George Dutu, seful Agentiei pentru Resurse Minerale.

Proteste in toate orasele importante ale tarii fata de proiectul Rosia Montana. Zeci de mii de oameni au iesit in strada duminica noapte

Proteste fata de proiectul Rosia Montana au loc duminica, 15 septembrie, in mai multe orase din tara, printre care Alba-Iulia, Cluj-Napoca, Iasi, Craiova, Suceava, Buzau, Constanta, Timisoara, Sibiu, Targu Mures si Brasov, in paralel cu mitingul urias din Bucuresti 15. 000 de manifestanti). In Piata Unirii din Cluj-Napoca au protestat mii de oameni 5. 000 - estimarea politiei, transmisa de Ora de Cluj, dar ziaristii publicatiei citate sustin ca au fost mult mai multi), acestia cerand respingerea proiectului Rosia Montana si demiterea ministrilor Dan Sova, Rovana Plumb, Daniel Barbu, a premierului Victor Ponta si a lui George Dutu, seful Agentiei pentru Resurse Minerale.

REVISTA PRESEI: Cine ar putea fi presedintele Comisiei pentru proiectul Rosia Montana.

Sediul Primariei, o gogoasa de 2,7 milioane de euro pe an. Maidanezii, un fonfleu electoral, titreaza Adevarul. Sorin Oprescu a acuzat de multe ori lipsa banilor pentru rezolvarea problemei maidanezilor. Cu toate acestea, in 2009, edilul a gasit resurse sa mute Primaria intr-un sediu cu o chirie de 2,7 milioane de euro pe an. Cine ar putea fi presedintele Comisiei pentru proiectul Rosia Montana, scriu jurnalistii de la Cotidianul, care afirma ca deputatul Iulian Iancu, .

Traseul legii privind exploatarea miniera de la Rosia Montana. Punct si de la cap, in Parlament

Premierul Victor Ponta si liderul PNL Crin Antonescu au decis sa reia dezbaterile la proiectul de lege privind exploatarea de la Rosia Montana, renuntand la procedura de urgenta. Astfel, chiar daca in comisiile Senatului a primit aviz negativ, proiectul de lege isi va relua traseul legislativ.

Antonescu: Proiectul Rosia Montana avea nevoie de avizul Ministerului Economiei.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seara, ca nu stie de ce ministrul Economiei, Varujan Vosganian, nu a spus care este pozitia sa cu privire la proiectul de exploatare de la Rosia Montana, fiindca nu a participat la acea sedinta de Guvern. Antonescu a explicat ca l-a rugat pe Victor Ponta sa amane dicutarea proiectului, insa acest lucru nu a fost posibil. Obiectivul Rosia Montana a fost trecut in chestiunea Ministerului Marilor Proiecte. Era necesar avizul Ministerului .

UPDATE. Basescu: Legea privind proiectul Rosia Montana este NECONSTITUTIONALA. Ar trebui sa merg la Rosia Montana

Update 15:50 - Presedintele Traian Basescu a declarat, dupa ce a participat la sarbatorile de la Tebea, ca ar trebui sa mearga la Rosia Montana. -------------------Presedintele Traian Basescu a declarat.

PROTESTELE continua in Bucuresti. Oamenii sunt nemultumiti de proiectul Rosia Montana ...

Doua proteste au loc in paralel, sambata seara, in Piata Universitatii din Capitala, unde s-au adunat aproximativ 50 de persoane care se opun proiectului minier de la Rosia Montana, dar si peste 60 care protesteaza fata de eutanasierea cainilor fara stapan, transmite Mediafax. Protestul fata de proiectul de la Rosia Montana, ajuns in a 14-a zi, se desfasoara, ca si in celelalte zile, in zona fantanii de la Universitate, unde manifestantii au si pancarte cu mesaje contra exploatarii gazelor de .

A 15-a zi de proteste in Piata Universitatii. Peste 10.000 de oameni au protestat fata de proiectul Rosia Montana

Protestatarii fata de proiectul minier de la Rosia Montana au ajuns, duminica noapte, dupa aproape patru ore de mars, la care au participat peste 10. 000 de oameni, in Piata Universitatii, circulatia fiind.

SURSE: Cine ar putea fi presedintele Comisiei pentru proiectul Rosia Montana

Social-democratul Iulian Iancu ar urma sa fie presedintele Comisiei speciale comune pentru Proiectul de la Rosia Montana au declarat surse parlamentare pentru pesurse. ro. Deputatul este actualmente seful.

Rovana Plumb, despre proiectul Rosia Montana: Garantia de mediu este de 146 de milioane de dolari anual

Ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice, Rovana Plumb, a declarat, sambata seara, ca garantia de mediu pe care investitorul canadian o va depune, anual, in contul statului roman pentru proiectul de la Rosia Montana este de 146 de milioane de dolari.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )