Libnet.ro
UNICEF

21:30

Rovana Plumb, despre proiectul Rosia Montana: Garantia de mediu este de 146 de milioane de dolari anual

Adevărul Adevărul,
Rovana Plumb, despre proiectul Rosia Montana: Garantia de mediu este de 146 de milioane de dolari anual

Ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice, Rovana Plumb, a declarat, sambata seara, ca garantia de mediu pe care investitorul canadian o va depune, anual, in contul statului roman pentru proiectul de la Rosia Montana este de 146 de milioane de dolari. continuă pe Adevărul

Rovana Plumb despre proiectul Rosia Montana: Garantia de mediu este de 146 milioane de dolari anual

Ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice, Rovana Plumb, a declarat, sambata seara, ca garantia de mediu pe care investitorul canadian o va depune, anual, in contul statului roman pentru proiectul de la Rosia Montana este de 146 de milioane de dolari.

Proteste in toate orasele importante ale tarii fata de proiectul Rosia Montana

Proteste fata de proiectul Rosia Montana au loc duminica, 15 septembrie, in mai multe orase din tara, printre care Alba-Iulia, Cluj-Napoca, Iasi, Craiova, Suceava, Buzau, Constanta, Timisoara, Sibiu, Targu Mures si Brasov. In Piata Unirii din Cluj-Napoca protesteaza peste o mie de persoane, acestea cerand respingerea proiectului Rosia Montana si demiterea ministrilor Dan Sova, Rovana Plumb, Daniel Barbu, a premierului Victor Ponta si a lui George Dutu, seful Agentiei pentru Resurse Minerale.

Proteste in toate orasele importante ale tarii fata de proiectul Rosia Montana. Zeci de mii de oameni au iesit in strada duminica noapte

Proteste fata de proiectul Rosia Montana au loc duminica, 15 septembrie, in mai multe orase din tara, printre care Alba-Iulia, Cluj-Napoca, Iasi, Craiova, Suceava, Buzau, Constanta, Timisoara, Sibiu, Targu Mures si Brasov, in paralel cu mitingul urias din Bucuresti 15. 000 de manifestanti). In Piata Unirii din Cluj-Napoca au protestat mii de oameni 5. 000 - estimarea politiei, transmisa de Ora de Cluj, dar ziaristii publicatiei citate sustin ca au fost mult mai multi), acestia cerand respingerea proiectului Rosia Montana si demiterea ministrilor Dan Sova, Rovana Plumb, Daniel Barbu, a premierului Victor Ponta si a lui George Dutu, seful Agentiei pentru Resurse Minerale.

Maria Grapini: Proiectul Rosia Montana a fost croit gresit si nu mai poate fi reparat

Ministrul delegat pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism, Maria Grapini, a declarat ca proiectul Rosia Montana a fost croit gresit si ca nu mai poate fi reparat. Problema.

Ministrul Dan Sova va vota pentru proiectul Rosia Montana.

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Dan Sova, a declarat ca in calitate de senator in Parlamentului va vota pentru proiectul Rosia Montana. CITITI SI: Desecretizarea documentelor Rosia Montana: Detaliile importante ale contractului RMCG raman secrete. Sova vrea proiectul Politic s-ar putea sa votez ca toti ceilalti colegi. Daca se ia o decizie politica sa votam impotriva, votez impotriva. Daca ramanem cu votul liber o sa votez DA.

Vosganian: Societatea romaneasca nu are suficiente date privind proiectul Rosia Montana

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, apreciaza ca in prezent societatea romaneasca nu este pregatita sa abordeze proiectul Rosia Montana, pentru ca nu are suficiente informatii, dar considera ca aurul va fi exploatat atunci cand vor fi.

Dan Sova: in calitate de senator voi vota pentru proiectul Rosia Montana

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Dan Sova, a declarat ca in calitate de senator in Parlamentului va vota pentru proiectul Rosia Montana. Politic.

Crin Antonescu, despre proiectul Rosia Montana: Nu pot sa substitui printr-un vot politic un aviz tehnic, asa cum ne recomanda Rovana Plumb

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a discutat joi, la Adevarul Live, despre motivele pentru care a declarat ca va vota impotriva proiectului Rosia Montana.

in cazul in care nu se realizeaza proiectul Rosia Montana, statul roman ar trebuie sa plateasca ecologizarea zonei. Vezi cat costa

Premierul Victor Ponta a precizat joi intr-o conferinta de presa ca potrivit instiintarilor oficiale ale companiei canadiene Gabriel Resources investitiile concrete la Rosia Montana, care tin de mediu, inf.

UPDATE. Basescu: Legea privind proiectul Rosia Montana este NECONSTITUTIONALA. Ar trebui sa merg la Rosia Montana

Update 15:50 - Presedintele Traian Basescu a declarat, dupa ce a participat la sarbatorile de la Tebea, ca ar trebui sa mearga la Rosia Montana. -------------------Presedintele Traian Basescu a declarat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )