Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ponta: Regimul Basescu a ramas in viata prin oameni ca Robert Turcescu

Antena3 Antena3,
Ponta: Regimul Basescu a ramas in viata prin oameni ca Robert Turcescu

Premierul Victor Ponta este de parere ca declaratiile presedintelui Traian Basescu, care a spus ca un candidat la prezidentiale a fost ofiter acoperit, au fost aruncate in presa pentru a vedea cine pica in. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Traian Basescu nu are legitimitatea de a mai propune un sef la Serviciul de Informatii Externe

Premierul Victor Ponta a declarat, marti dimineata, ca presedintele Traian Basescu nu mai are legitimitatea de a propune un nou sef la Serviciul de Informatii Externe SIE) in locul lui Teodor Melescanu pentru ca se afla la sfarsit de mandat. Melescanu a demisionat luni pentru a se putea inscrie in cursa pentru alegerile prezidentiale din noiembrie.

Premierul Victor Ponta: Traian Basescu nu are legitimitatea de a mai propune un sef la SIE

Premierul Victor Ponta a declarat, marti dimineata, ca presedintele Traian Basescu, aflat la final de mandat, nu mai are legitimitatea de a mai propune un nou sef la SIE in locul lui Teodor Melescanu care a demisionat pentru a se inscrie in cursa pentru Cotroceni din aceasta toamna.

Victor Ponta: Traian Basescu a fost ofiter al Securitatii. Este unul dintre motivele pentru care nu l-am votat

Presedintele Traian Basescu a fost ofiter al Securitatii, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta, adaugand ca acesta a fost unul dintre motivele pentru care nu l-a votat pe Basescu pentru functia de presedinte al Romaniei, potrivit Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )