Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ponta, retrospectiva a cinci ani in fruntea PSD: Scandal de plagiat, candidatura la Presedintie si cercetare penala

România Liberă România Liberă,
Ponta, retrospectiva a cinci ani in fruntea PSD: Scandal de plagiat, candidatura la Presedintie si cercetare penala

Mandatul de peste cinci ani al lui Victor Ponta la sefia PSD a fost marcat de un scandal de plagiat in cazul lucrarii de doctorat, de o candidatura esuata la Presedintie si, mai nou, o cercetare penala, pentru care si-a anuntat retragerea din fruntea social-democratilor. continuă pe România Liberă

Bacalaureat: rata de promovare, cea mai mare din ultimii cinci ani

Rata de promovare la sesiunea iunie - iulie 2015 a bacalaureatului, de 67,9 la suta, este cea mai mare din ultimii cinci ani, potrivit bilantului pe ultimii 12 ani prezentat de Ministerul Educatiei.

UPDATE. Surse: Planul german al unui Grexit pe cinci ani, coordonat cu Merkel. Atena neaga informatia

35 - O sugestie germana ca Grecia sa paraseasca zona euro pentru o perioada de cel putin cinci ani a fost coordonata cu cancelarul Angela Merkel, au declarat surse care au solicitat protectia.

Cum catalogheaza Gabriela Firea decizia lui Ponta de a demisiona din fruntea PSD

Purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, a declarat, duminica, ca decizia lui Victor Ponta de prelungire a interimatului la sefia PSD arata responsabilitatea deplina a premierului, conform unui comunicat de presa al PSD.

Cum comenteaza presa internationala demisia lui Ponta din fruntea PSD

Demisia lui Victor Ponta de la sefia PSD a captat atentia presei internationale, astfel ca cele mai cunoscute ziare din presa straina au comentat decizia premierului roman.

Alina Gorghiu, despre retragerea lui Ponta din fruntea PSD: Sa plece de la Guvern

Gestul lui Ponta este o diversiune pentru a atenua presiunea opiniei publice asupra sa. Premierul da senzatia ca face un gest de onoare dar, de fapt, domnia sa incearca doar sa castige timp. Victor Ponta este.

Renate Weber: Retragerea lui Ponta, o LOVITURA naprasnica pentru PSD. Ar putea sa duca la RUPEREA partidului

Europarlamentul ALDE Renate Weber este de parere ca retragerea lui VIctor Ponta din fruntea PSD este o lovitura naprasnica la adresa partdiului, care ar putea sa duca chiar la ruperea formatiuniiEste o.

Dan Negru, cuvinte dure la cinci ani de la moartea Madalinei Manole

Vad iar inghesuiala de televiziuni la mormantul Madalinei Manole,la 5 ani de la moartea ei. In ultimii ei ani de viata era greu sa o propui intr-un show de tv, Madalina, Mirabela Dauer,Corina Chiriac,Similea sau oricine.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )