Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cum comenteaza presa internationala demisia lui Ponta din fruntea PSD

România Liberă România Liberă,
Cum comenteaza presa internationala demisia lui Ponta din fruntea PSD

Demisia lui Victor Ponta de la sefia PSD a captat atentia presei internationale, astfel ca cele mai cunoscute ziare din presa straina au comentat decizia premierului roman. continuă pe România Liberă

Ce spune presedintele TSD despre demisia lui Ponta

Presedintele Tineretului Social Democrat, Mihai Sturzu a declarat, duminica, ca decizia presedintelui PSD Victor Ponta de a prelungi interimatul la partid este una care arata preocupare in a-si demonstra nevinovatia. in acest context, el a tinut sa sublinieze ca formatiunea politica din care face parte il sustine pe Victor Ponta.

Seful PSD Vaslui, despre demisia lui Ponta: Nu cred ca este un moment inedit in istoria PSD

Presedintele filialei judetene Vaslui a PSD, Dumitru Buzatu, sustine ca retragerea lui Victor Ponta de la conducerea partidului nu este un moment inedit in istoria PSD si spera ca acest lucru sa nu treaca neobservat de catre membrii partidului .

Nicolae Banicioiu, despre demisia lui Ponta: Este una menita sa protejeze partidul

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu a declarat, duminica, ca decizia luata de Victor Ponta este menita sa protejeze Partidul Social Democrat.

Cum catalogheaza Alina Gorghiu demisia lui Ponta de la sefia PSD

Alina Gorgiu, copresedintele PNL, a declarat, duminica seara, la postul de televiziune B1 Tv, ca prin aceast anunt, Ponta vrea sa traga de timp, este o diversiune.

Reactia Rovanei Plumb dupa DEMISIA lui Ponta: Este o retragere TEMPORARA

Presedintele interimar PSD, Rovana Plumb, a declarat, duminica, ca premierul Victor Ponta nu demisioneaza din funtea PSD, fiind vorba doar de o retragere temporara din fruntea partidului.

Alina Gorghiu, despre retragerea lui Ponta din fruntea PSD: Sa plece de la Guvern

Gestul lui Ponta este o diversiune pentru a atenua presiunea opiniei publice asupra sa. Premierul da senzatia ca face un gest de onoare dar, de fapt, domnia sa incearca doar sa castige timp. Victor Ponta este.

Victor Ponta, din nou premier. Iohannis a semnat decretul privind incetarea interimatului lui Oprea

Victor Ponta si-a reluat, joi, atributiile de premier. Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind incetarea interimatului in exercitarea functiei de prim-ministru pentru Gabriel Oprea, informeaza Administratia Prezidentiala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2558 seconds )