Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ponta sesizeaza Parlamentului: Basescu nu a cerut elemente de mandat pentru Consiliul European

România Liberă România Liberă,
Ponta sesizeaza Parlamentului: Basescu nu a cerut elemente de mandat pentru Consiliul European

Premierul Victor Ponta a transmis conducerii Senatului o adresa prin care informeaza ca presedintele Traian Basescu nu a solicitat Executivului elemente de mandat pentru participarea la reuniunea Consiliului European din 26-27 iunie . continuă pe România Liberă

Victor Ponta il reclama pe Traian Basescu la Parlament. Presedintele nu a cerut Guvernului mandat pentru Consiliul European

Premierul Victor Ponta il reclama pe Traian Basescu la Parlament ca nu a cerut Guvernului mandat pentru Consiliul European care incepe joi. Ponta a trimis Parlamentului o scrisoare in care spune ca Basescu nu l-a.

Ponta: Voi cere presedintelui mandat pentru participarea la Consiliul European

Premierul Victor Ponta a afirmat vineri ca va solicita presedintelui Traian Basescu mandat pentru participarea la Consiliul European de saptamana viitoare. Am cerut de fiecare data mandat. Nu voi.

Victor Ponta, la Paris: I-am cerut oficial lui Basescu mandat pentru a participa la reuniunea Consiliului European

Premierul Victor Ponta a anuntat, sambata, ca i-a solicitat presedintelui Traian Basescu mandatul de a reprezenta Romania la reuniunea Consiliului European, programata pentru saptamana viitoare, si ca,.

Sotia lui Mircea Basescu isi cere scuze pentru situatia creata de scandalul cu familia Bercea

Sotia lui Mircea Basescu i-a cerut scuze cumnatei sale pentru situatia creata de scandalul cu familia Bercea. Doinita Basescu regreta faptul ca nu a reusit sa se ridice la rangul si demnitatea.

Basescu: Cer scuze romanilor pentru arestarea fratelui meu. Nu mi-as fi dorit-o niciodata. imi voi duce mandatul pana in ultima zi

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni dupa-amiaza, ca regreta arestarea fratelui sau pentru trafic de influenta, insa considera ca nu exista niciun motiv sa demisioneze din functia de presedinte.

Tribunalul Bucuresti: Mircea Basescu a fost arestat pentru a nu influenta probele

Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au facut publica motivarea arestarii preventive a lui Mircea Basescu, relateazaB1 TV. Astfel, Mircea Basescu a fost arestat pentru a nu influenta probele. Totodata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )