Libnet.ro
UNICEF

17:30

Victor Ponta il reclama pe Traian Basescu la Parlament. Presedintele nu a cerut Guvernului mandat pentru Consiliul European

Antena3 Antena3,
Victor Ponta il reclama pe Traian Basescu la Parlament. Presedintele nu a cerut Guvernului mandat pentru Consiliul European

Premierul Victor Ponta il reclama pe Traian Basescu la Parlament ca nu a cerut Guvernului mandat pentru Consiliul European care incepe joi. Ponta a trimis Parlamentului o scrisoare in care spune ca Basescu nu l-a. continuă pe Antena3

Ponta sesizeaza Parlamentului: Basescu nu a cerut elemente de mandat pentru Consiliul European

Premierul Victor Ponta a transmis conducerii Senatului o adresa prin care informeaza ca presedintele Traian Basescu nu a solicitat Executivului elemente de mandat pentru participarea la reuniunea Consiliului European din 26-27 iunie .

Iohannis: Daca as fi in situatia lui Traian Basescu, as demisiona

Presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, la Timisoara, ca daca s-ar afla in situatia presedintelui Traian Basescu, ar demisiona, relateaza Mediafax.

Victor Ponta anunta ca i-a cerut oficial lui Basescu sa il lase sa participe la reuniunea Consiliului European

Premierul Victor Ponta a anuntat, sambata, ca i-a solicitat presedintelui Traian Basescu mandatul de a reprezenta Romania la reuniunea Consiliului European CE), programata pentru saptamana viitoare, si ca, deocamdata, nu a primit un raspuns din partea acestuia, informeaza Mediafax.

Victor Ponta, la Paris: I-am cerut oficial lui Basescu mandat pentru a participa la reuniunea Consiliului European

Premierul Victor Ponta a anuntat, sambata, ca i-a solicitat presedintelui Traian Basescu mandatul de a reprezenta Romania la reuniunea Consiliului European, programata pentru saptamana viitoare, si ca,.

Victor Ponta ii cere din nou demisia lui Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat ca isi mentine ideea ca presedintele Basescu trebuie sa demisioneze pentru a arata lumii ca nu influenteaza in niciun fel ancheta inceputa pe numele fratelui sau, Mircea Basescu.

Victor Ponta si-a nuantat pozitia si nu mai cere demisia lui Traian Basescu: Pana la proba contrara trebuie sa avem cu totii incredere in justitie

Premierul Victor Ponta si-a exprimat vineri o pozitie mult mai nuantata decat cea de joi cu privire la implicarea presedintelui Traian Basescu in scandalul de coruptie in care fratele sau, Mircea Basescu, a fost retinut de DNA. Daca joi premierul cerea demisia presedintelui, vineri Ponta nu a mai pronuntat cuvintul demisie intr-o discutie de 5 minute cu reporterii. Intrebat daca isi mentine declaratia de joi, Ponta a spus initial Bineinteles, am facut aceasta declaratie ieri dimineata, dar imediat a adaugat ca nu cred ca mai e nevoie de declaratii ale mele, si a incheiat spunind ca pina la proba contrara trebuie sa avem cu totii incredere in justitie.

Victor Ponta: Coalitia de guvernare discuta luni daca exista posibilitatea unei actiuni parlamentare in cazul lui Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a anuntat, duminica seara, ca in sedinta de luni a coalitiei de guvernare se va discuta daca exista sau nu posibilitatea unei actiuni parlamentare in legatura cu o declaratie prin care Legislativul sa ceara demisia presedintelui Traian Basescu, in contextul scandalului in care este implicat fratele acestuia, Mircea Basescu.

Traian Basescu respinge legea prin care seful Politiei Romane era numit de Ponta

Traian Basescu a respins legea prin care seful Politiei Romane primeste rang de secretar de stat si este numit de catre premier. Seful statului a trimis proiectul de lege spre reexaminare in Parlament.

Traian Basescu: Nu am primit niciun ban sau bun de la sau in numele lui Sandu Anghel

Intrebat cum raspunde zvonurilor din presa potrivit carora Mircea Basescu ar spune, intr-una dintre inregistrari, ca i-a dat si bani si sefului statului pentru a interveni in favoarea reducerii pedepsei lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, Traian Basescu raspunde: Nu cred ca fratele meu ar putea sa faca o astfel de afirmatie pentru ca nu este adevarat. Nu am primit niciun ban si niciun bun de la sau in numele lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, nici pentru vreo interventie de reducere a pedepsei in instanta si nici pentru vreo gratiere. intocmai cum nu am primit niciodata niciun ban si niciun bun de la nimeni pentru a interveni in vreun fel in dosare sau pentru vreo gratiere. Fratele sefului statului, Mircea Basescu, a fost arestat vineri, fiind acuzat ca ar fi primit 250. 000 de euro pentru ca Bercea Mondial sa scape de inchisoare. Presedintele Senatului a anuntat, sambata, ca vrea ca Parlamentul sa afle, de la SRI si SPP, daca presedintele stia despre vizitele la clanul Bercea. Scandalul a inceput miercuri seara, odata cu difuzarea inregistrarilor audio-video legate de cazul Bercea. Premierul a cerut demisia sefului statului, iar Traian Basescu a negat orice legatura, precizand, cu lacrimi in ochi, ca intre nevoia de consolidare a justitiei si reflexul firesc de a-si apara fratele alege consolidarea justitiei.

Traian Basescu: Ponta mi-a solicitat mandat sa participe la Consiliul European, azi l-am anuntat ca nu ii dau

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca nu i-a acordat premierului Ponta mandat pentru participarea laConsiliul European din 26 - 27 iunie intrucat asa prevad obligatiile constitutionale, iar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )