Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ponta: Votul meu de deputat va fi impotriva proiectului Rosia Montana

Hotnews Hotnews,
 Ponta: Votul meu de deputat va fi impotriva proiectului Rosia Montana

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata seara, la Antena 3, raspunzand unei intrebari, ca personal va vota, ca deputat, impotriva proiectului Rosia Montana, precizand insa ca este important ca toate argumentele pro si contra proiectului vor fi prezentate in cel mai transparent for, Parlamentul, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Ponta: Voi vota impotriva proiectului Rosia Montana

Premierul Victor Ponta a declarat sambata seara, la Antena 3, ca, in calitate de deputat, va vota impotriva proiectului Rosia Montana, subliniind ca Parlamentul va decide daca acest proiect va fi aprobat sau respins.

Reactii politice la adoptarea de catre Guvern a proiectului Rosia Montana: Un ministru intreaba pe Facebook ce crede lumea ca va face / Un senator PNL sustine ca se va lega cu lantul, la fel cum a anuntat Daciana Sarbu

De ce noi romanii trebuie sa legm mereu din doua rele ???? Proiectul Rosia Montana este clar ca a fost gresit pornit ! grafia apartine ministrului Grapini - n. red. ), scrie ministrul Maria Grapini pe contul sau de Facebook. Dupa ce guvernul din care face parte a adoptat proiectul de lege referitor la Rosia Montana, urmand sa il trimita in Parlament, Grapini intreaba: Ce credeti ca voi face ?. Pe de alta parte, ministrul Mediului, Rovana Plumb, declara ca va veghea . ) sa nu existe niciun fel de impact la nivelul cetatenilor. Sorin Rosca Stanescu PNL): Asa cum a anuntat ca va face Daciana Sarbu, sotia lui Ponta, asa voi face si eu. Prefer sa stau in lanturi decat sa accept asa ceva.

Emil Boc: Nu am fost si nu sunt un fan al proiectului Rosia Montana

Fostul premier Emil Boc spune ca nu a fost si nu este un fan al proiectului de exploatare de la Rosia Montana, pentru ca nu are datele necesare cu privire la impactul pe care acesta il are pe termen lung asupra mediului.

Cum motiveaza Guvernul proiectul de lege privind aprobarea proiectului Rosia Montana

Proiectul de lege privind proiectul minier de la Rosia Montana, aprobat in sedinta Guvernului desfasurata marti, 27 august 2013 cuprinde si o expunere prin care se motiveaza demersul executivului. Sunt invocate efectele crizei economice din Europa, necesitatea modernizarii domeniului industrial romanesc si crearea de noi locuri de munca.

Victor Ponta si Crin Antonescu vorbesc despre proiectul Rosia Montana

Copresedintii USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, au dezvaluit, in emisiunea Exces de Putere de sambata seara, pozitiile pe care le vor avea fata de proiectul Rosia Montana. Presedintele.

Proiectul Rosia Montana: reactia PNL care poate schimba regulile jocului

Liderii PNL au sustinut, la finalul sedintei Biroului Permanent National al partidului, ca in cazul proiectului Rosia Montana va fi realizata o noua analiza la nivelul Parlamentului, fiind posibila majorarea redeventei pentru exploatare.

PNL: Proiectul Rosia Montana va fi reanalizat in Parlament, cu posibila modificare a redeventei

In cazul proiectului Rosia Montana va fi realizata o noua analiza la nivelul Parlamentului, dupa de proiectul de lege a fost aprobat in aceasta saptamana de Guvern, existand posibilitatea majorarii redeventei pentru exploatare, au declarat liderii PNL joi seara, la finalul sedintei Biroului Permanent National al partidului.

PNL: Proiectul Rosia Montana va fi reanalizat in Parlament, cu posibila modificare a redeventei.

Liderii PNL au sustinut, joi seara, la finalul sedintei Biroului Permanent National al partidului, ca in cazul proiectului Rosia Montana va fi realizata o noua analiza la nivelul Parlamentului, fiind posibila majorarea redeventei pentru exploatare, transmite Mediafax. Ministrul de Finante, Daniel Chitoiu, a evocat majorarea redeventelor pentru exploatarile miniere in perspectiva anului viitor. El a admis ca in proiectul de lege transmis Parlamentului in ceea ce priveste exploatarea de aur de .

Ponta: Rosia Montana, un proiect controversat, nu sunt convins de el

Premierul Ponta a declarat, vineri, ca proiectul Rosia Montana, care va intra in dezbatere parlamentara in aceasta toamna, este unul extrem de controversat, de care personal nu este convins, el aratand ca parlamentarii PSD nu vor da un vot politic, ci.

Ponta: Rosia Montana, un proiect controversat, nu sunt convins

Premierul Ponta a declarat, vineri, ca proiectul Rosia Montana, care va intra in dezbatere parlamentara in aceasta toamna, este unul extrem de controversat, de care personal nu este convins, el aratand ca parlamentarii PSD nu vor da un vot politic, ci.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2499 seconds )